2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم :( من خیلی ادم بدی ام

2119 بازدید | 114 پست

خواهرم پنج سال از من کوچیک تره

ولی بچه نیست

اصلا به حرفام گوش نمیده 

هرچیزی بهش میگم تو روم درشتی میکنه

حتی بهش بگم این لباس تو هست چرا انداختی برش دار میپره بهم 

دیروز بهش گفتم فلان وسیلم که بردی تو اتاقت بیار گفت نمیارم برو خودت بردار به من چه

هیچ کاری نمیکنه

مامان و بابام شاغل هستن

از صبح همه کاری کردمممم

غذا پختم ..ظرف شستم ...خونه مرتب کردم... جارو کردم... در کنارش درسمو خوندم دیگه واقعا خسته بودم داشت واسه خودش سیب زمینی سرخ میکرد گفتم تو آشپزخونه هستی کتری رو اب کن بزار رو‌گاز میام چایی دم میکنم

برگشت گفت نمیزارم گفتم چرا نمیزاری مگه ازت کم میشه

گفت اره ازم کم میشه خودت بزار

منم عصبی شدم رفتم محکم کوبیدم تو کمرش گفتم یه بار دیگه تو رو من پررویی کردی خودت میدونی

با وجود اینکه همیشه بهم بی احترامی میکنه الان عذاب وجدان گرفتم چرا باهاش اینجوری رفتار کردم

😔😔😔😔

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی ادبه 

اصلا عذاب وجدان نگیر

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨

به نظرم حقشه

بهم نپرید خودمم دخترم و جوونم ولی به نظرم نباید همه چیو بندازه کردن خواهرش 

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿