بچه ها در تعریف شکمو بودنش همین بس که الان آیفونمونو زدن دختر پسر همسایه بودن با یه سینی من چادرمو پ ...
عکس نمیاد متاسفانه دو تا ظرف بود یکیش رطب یکیشم رنگینک تزیین شده با مغزیجات وکنجد و..
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
راس میگم.اوایل مشکل شدید داستیم سر این مسئله.شوهر بیماری غذا داره.باید غذای خیلی خوب بخوره خونه نباشه رستوران میگیره.برنج ی بار ب طبعش نبود من دعوا کرد.هیچ جا نمیره حتی خونه مادرش چون غذاش قبول نداره.تفریح نمیبره ته تهش ی مسیر کوتاه ببره فقط رستوران میره.و غذا میخوره پامیشه میاد...زندگی من ب غذا خوردن تباه شد
راس میگم.اوایل مشکل شدید داستیم سر این مسئله.شوهر بیماری غذا داره.باید غذای خیلی خوب بخوره خون ...
عزیزم خدا بهت توان بده ان شاالله چکار کنیم اینم یه سبکشه دیگه
ان شاالله خدا به حق امام زمان جوری تغییرش بده که میخوای🌸🌸