2777
2789
عنوان

مادر شوهرم فوت شد

365 بازدید | 15 پست

سه روزه فوت شده بخاطر سکته

بیست روزی میشد مریض شده بود و همش تو راه و یا مراقبت بودیم  سه روزه فوت شده 

من و جاریام مدام سرپاییم و من بشخصه فقط برای رضای خدا و واقعا برای فوتش  ناراحت شدم 

سه تا خاهر شوهر دارم ک متاسفانه  یکیش  نمیدونم بر چه اساسی اصلا با من همکلام نمیشه یا با بقیه بهتر و صمیمی حرف میزنه  مام یجا زندگی میکردم  با مادر شوهرم ک الان مدام مجبورم پیششون باشم واقعا دلم میشکنه میگم جواب خوبی اینه جواب مراقبت از مادرش جواب دلسوزی و مراسمشونو  راه انداختن  اینه 😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش همونطور که گفتی بخاطر  رضای خدا بوده پس بخاطر همین ادامه بده تا تمام بشه برو خونه ات.

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

خانواده شوهر منم با من همین کارو کردن. وقتی پدرشون مرد تا محتاجم بودن که از من بهتر کسی نبود همین که مراسماشون جمع شد تا تونستن زندگیمو خراب کردن و دو قورت و نیمشون باقی بود که تو چرا برا بابای ما حلوا پختی!!!! به جای تشکرشون بود که اگه من و خانوادم مراسم رو جمع نمیکردیم هیچکی نبود ی لیوان چای بده دست مردم!!

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش به حالت مادر شوهرم همش واسم کلاس میزاره ومنو اذیت می کنه، ولشون کن اصلا تو هم محل نده 

مادرشوهرم  منو دوس داشت اخلاق خاص خودش. رو داشت ولی الان قابل تحمل نیست کار دخترش