2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوشات

187 بازدید | 16 پست

خوب خداروشکر خداروشکر خداروشکر دیر یا زود گوشتو سوراخ کردم خیلی خوشگل شدی به بابات گفتم عصبانی شد گفت چرا هماهنگ نکردی ؟ 

اولش میخواستم از مطب دکتر سلطانی فرار کنم منو می‌شناخت گفتم ببینه زشت میشه اومدم کالسکه ارو بچرخونید یه خانمی منو دیده بود موقع سوال پرسیدن گفت آومدی گوششو سوراخ کنی گفتم آره گفت چقد دیر.. گناه داره 

بعد یادم افتاد به هیچکی نگفتم یهویی از پارک بردمت مطب همینجوری سرخود رفتم از سه سال قبل هیچکاری سرخودی و تنهایی انجام نداده بودم ترسو بودم تا سر کوچه میترسیدم برم ولی تصمیم گرفتم تنهایی ببرمت پارک و تنهایی برم گوشاتو سوراخ کنم چون مامان شدم باید سرپای خودم بمونم که اگر نیاز شد یروزی تکیه گاهت بشم راستی ماهگرد سیزده ماهگیت مبارک چراغ خونم ....

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وات د فاز  من ۱۸ سالگی خودم رفتم  ۲ تا سوراخ زدم

منم دقيقا ١٨ سالم بود هر وقت ميرفتم بيرون با يه سوراخ گوش و بينى ( البته بينيم يبار سوراخ كردم) جديد ميومدم خونه اون موقع ها هم با تفنگ بود مثل الان با آنژيو كت نبود هربارم زخم ميشد افتضاح باز از رو نميرفتم

الان ٣٨ سالمه

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  
منم دقيقا ١٨ سالم بود هر وقت ميرفتم بيرون با يه سوراخ گوش و بينى ( البته بينيم يبار سوراخ كردم) جديد ...

تفنگ که خیلی خوبه 

اره من توام😂من به بدل حساسیت دارم هر دفعه هم به ... میفتم ولی 😂

حالا میگم بزار برم دانشگاه میرم تتو میزنم😒😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مبارك باشه عزيزم، هميشه همه كارهاتو خودت تصميم بگير  تويي كه دارى زندگى ميكنى نه نظرات ديگران

ممنون عزیزم ... من سه چهار سالی مریض بودم عملا زندگیم دست دیگران بود ... 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
به سلامتی مبارک باشه  چقدر آدم فوضولی تو همه چی نظر میدن  سوراخ کردن گوش سن خاصی نداره و ...

سلامت باشی. دیگه اگر قرار بود همه مثل شما با توجه به همه جوانب و بدون قضاوت  نظر میدادن دنیا حتما گلستون میشد ....بازم ممنون

تفنگ که خیلی خوبه  اره من توام😂من به بدل حساسیت دارم هر دفعه هم به ... میفتم ولی 😂 حالا میگ ...

تتو هاى مينيمال بزن خيلى قشنگن

اون وقتا اخه با تفنگ از اين بدل نگين دارا ميزدن

واقعا به فنااااااااااا ميرفتم 

مخصوصا اون بالا لاله گوشم و سوراخ كردم 

واي يك ماه زخم شد گوشواره توش گير كرد اصلا يه وضعى 

هوار ميزدم از دردهر بارم فحش ميخوردم كه حساسيت دارى چرا ميرى

ولي الان با آنژيوكت ه اصلا درد نداره حتى هر جارو بخواي پيرسينگ بزنى

ممنون عزیزم ... من سه چهار سالی مریض بودم عملا زندگیم دست دیگران بود ... 

ان شاالله هميشه سلامت و شاد باشى گلم💋