2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درست چیه؟

1769 بازدید | 66 پست

من ۳۵ روزه قهر اومدم و شوهرم هیچ خبری ازم نگرفت الان نمیدونم چیکار کنم تو دلم آشوبه اگه کسی تجربه ایی داره کمکم کنه دلایل قهرمم اعتیاد و زندگی با مادرش تو یه ساختمون و بی توجهی و بی محبتیش بود و اصلا اهل میشرفت نبود اون شب دعوامون شد چون یه رفیقاش دم در یه چیزی اورده بود بهش بده و منم طاقت نیاوردم و اومدم قهر الان چیکار کنم؟

گناه من سادگی بود .
خونه بابات بمون  با این چیزایی که میگی تهش یه بچه میمونه تو بغلت که از بابای معتاد بی عرضش شرم ...

خیلی آشفته ام اصلا حال خوبی ندارم سرکار اصلا تمرکز ندارم

گناه من سادگی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی آشفته ام اصلا حال خوبی ندارم سرکار اصلا تمرکز ندارم

برای چیزی اشفته باش که ارزش داشته باشه 

واقعا خودتو لایق همچین مردی و‌زندگی  میبینی 

من تاحالا همچین کامنتی نذاشتم 

ولی با این شرایط که  دستت تو جیب خودته بهتره   از روانشناس وقت بگیری و مشاوره بشی 

و بفهمی هر چیزی ارزش جنگیذن نداره گاهی بایذ رها کنی تا رها بشی 

با مرد سالمش گاها  نمیشه ساخت چ برسه اعتیاد هم داشته باشه

عزیزم اگه بچه نداری تمومش کن ، آدم معتاد و بی مسئولیت بدرد زندگی نمیخوره، دل آشوبی هم نداره ، خدا را شکر بچه نداری وگرنه باید میسوختی و میساختی، ولش کن برو دنبال زندگیت تا کی میخای تو همچین زندگی زجر بکشی . بچه که بیاد مشکلاتت صدبرابر میشه 

عزیزم اگه بچه نداری تمومش کن ، آدم معتاد و بی مسئولیت بدرد زندگی نمیخوره، دل آشوبی هم نداره ، خدا را ...

بچه ندارم ولی ده سال تو زندگیم تلاش کردم و الان ۳۹ سالمه دیگه آینده ایی ندارم .شوهرم با اینکه من کار میکردم و میدید چقدر تلاش کردم ولی راحت منو کنار گذاشته نمیخواستم طلاق بگیرم

گناه من سادگی بود .
عزیزم منم مثل توام با این شرایط که تصمیممو گرفتم توام اگه میدونی به دردت نمیخوره تمومش کن جلوی ضررو ...

شما چندروزه اومدی قهر؟ من نمیتونم اصلا طلاق نمیخوام نمیدونم چرا دلم راضی نمیشه

گناه من سادگی بود .
من یک ماهه خب ما هیچ تفاهمی باهم نداریم و شوهرمم راضیه به طلاق دیگه نمیدونم کیو پیدا کرده

شما خودتم نمیخوای بری ولی من میخوام برگردم ننیدونم چرا اینطوری شدم 

گناه من سادگی بود .
شما خودتم نمیخوای بری ولی من میخوام برگردم ننیدونم چرا اینطوری شدم 

یکم منطقی فکرکن عزیزم من خودم میدونم اگه برگردم بدبخت میشم ولی شما اگه جای جبرانی هس و شوهرتم دوست دارع برگرد البته بذار بیاد دنبالت خودت نریا

یکم منطقی فکرکن عزیزم من خودم میدونم اگه برگردم بدبخت میشم ولی شما اگه جای جبرانی هس و شوهرتم دوست د ...

به نظرت چیکار کنم بیاد من میخوام برگردم الان ۳۵ روزه اومدم راهی سرا؟غ نداری کمکم کنی

گناه من سادگی بود .