الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
یه روز گریه میکنن تا دوماه غمگین آن بعد یکسال فراموش میکنن تقریبا همه زود فراموش میکنن به جز مادر. نامزدتم میره زن میگیره واقعیت زندگیه
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
نهایتش تا چهلم همه ناراحتند بعد کم کم همه می رن دنبال زندگیشون و تو می مونی و یه قبر خاک گرفته و یه عمر تباه شده! ده سال دیگه کسی یادش نمیاد دلیل مُردن تو چی بود!
برات خیلی هم ناراحت باشند خودشون رو بزنند نهایت دو ماه . بعد دو ماه فراموش میشی .
ی همکار دارم پسرخاله زیر بیست سالش یهو تو تصادف کشته شد . میگفت عین بردارم میمونه روز چهل یکمش نامزد کرد😂
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی