2777
2789
عنوان

سیکل ۲۰ روزه

1741 بازدید | 21 پست

بچه ها دخترم ۱۵ سالشه از عید سیکلش بهم خورده شده ۲۰ روزه .فکرای بد به سرم میزنه نکنه بچه دار نشه .قرار بعد امتحانا ببرمش دکتر اما الان نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سیکلم توی فروردین شد 20 روزه بعدش درست شد 

برای فصله شاید 

ربطی هم نداره که 20 روزه است پس بچه دار نمیشه من دوستم کلا از اول 20 روزه بوده 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
مثلا میگم نکنه یائسگی زودرس بگیره

نگران نباش ولی دکتر هم ببری خوبه من یه بار 12 سالم بود پریودم اصلا قطع نمیشد رفتم دکتر گفت کیست دارم چند سال بعدشم رفتم گفت دیگه کیست ندارم 

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....

نگران نباش عزیزم اوایل قاعدگی سیکلها به هم میریزه کاملا طبیعی هست شاید چند سال طول بکشه تا هورمونهای بدن دخترتون تنظیم بشه منم همینطور بودم سیکلهای کوتاه مدت داشتم باخونریزی زیاد وبیشتر ازهفت روز به مرور تنظیم شد الانم سه تا بچه دارم مادرم دکتر زیاد میبرد منو همشون میگفتن طبیعی هست خودش تنظیم میشه فقط قرص های هورمونی بهش ندین