2777
2789

تو اقدامم الان حدود دوسال و دوماهه اول دوره دکتر پنج روز آمپول سینال اف داد زدم بعدشم قرص ها دارو های مختلف و عکس رنگی رفتم روز ۹و بعد روز دوازدهم رفتم آمپول اچ سی جی و الان روز هشتم بعد از آمپول اچ سی جی هست درد و سفتی دارم سمت چپم ۵روزه و چون ۴۰کیلوم و لاغر این سفتی بشدت قابل هم مشاهده و هم لمسه و هم دردناکه میدونید چیه اصلا تجربه دارید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشو برو دکتر خب

زنگ زدم مطب دکتر گفت صبر کن تا شنبه آینده که چهار ده روز از اچ سی جی بگذره آزمایش بارداری بده نبود بیا مطب سنو بنویسم ولی میدونم باردار نشدم دوباره

عزیزم برو دکتر چیز شوخی نیست که

فردا صبح وقت دارم مرکز ناباروری چون چون تو عکس رنگی رحم دوتا پلیپ داشتم دکتر خودم گفت عمل اما من گفتم به حرف یه متخصص نمیشه و کلا هم در نظرداشتم دیگه بعد دوسال برم مرکز ناباروری

زنگ زدم مطب دکتر گفت صبر کن تا شنبه آینده که چهار ده روز از اچ سی جی بگذره آزمایش بارداری بده نبود ب ...

علائمت ولی بارداری ناامیدنباش

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

واسه ینفر همچین چیزی بود البته اون سمت راست شکمشه رفته بود دکتر و سونوگرافی گفته بودن توده ی چربیه بیا تا واست دربیاریم دیگه اونم پیگیری نکرد همچنان داره زندگیشو میکنه