سلام عزیز
من نزدیک بیست ساله فر گازی مبله دارم. بسیار از فر استفاده کردم به جز جوجه گردان. و کلا با فر گازی خیلی راحتم.
فر گاز جهیزیم فن نداشت . الان حدود سه چهار ساله که این جدید رو گرفتم فن داره و خب اگه چیزی مثل پستزا یا لازانیا بخوام که هر دو طرف هم زمان گرم بشه فن رو روشن می کنم. اگر هم ببینم خوب طلایی نشده زیرش رو خاموشمی کنم و گریل رو می زنم.
ولی فر برقی شنیدم میشه همزمان هم پایین و هم بالا رو روشن کرد که البته برای همه نوع کاری هم کاربرد نداره ولی یه جاهایی خیلی به درد می خوره این آپشن.
دیگه اینجور 🙂