2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نفهمیدم☺

موهام فره موج داره 🌊😌

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

سلام عزیز

من نزدیک بیست ساله فر گازی مبله دارم. بسیار از فر استفاده کردم به جز جوجه گردان. و کلا با فر گازی خیلی راحتم.

فر گاز جهیزیم فن نداشت . الان حدود سه چهار ساله که این جدید رو گرفتم فن داره و خب اگه چیزی مثل پستزا یا لازانیا بخوام که هر دو طرف هم زمان گرم بشه فن رو روشن می کنم. اگر هم ببینم خوب طلایی نشده زیرش رو خاموشمی کنم و گریل رو می زنم.

ولی فر برقی شنیدم میشه همزمان هم پایین و هم بالا رو روشن کرد که البته برای همه نوع کاری هم کاربرد نداره ولی یه جاهایی خیلی به درد می خوره این آپشن. 

دیگه اینجور 🙂

سلام عزیز من نزدیک بیست ساله فر گازی مبله دارم. بسیار از فر استفاده کردم به جز جوجه گردان. و کلا با ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی

من گازه رومیزی دارم و نمیخام مبله بخرم.میخام فره تنها بگیرم.داتیس خیلی خوبه اما گرونه.اخوان هم میگن تعریفیه.آلتون رو بعضا میگن خوبه اما ی سری میگن ن🙄

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی من گازه رومیزی دارم و نمیخام مبله بخرم.میخام فره تنها بگیرم.داتیس خیلی خوب ...

مبارکه 

من که گاز توکار نداشتم. فقط گاز اولیم چهارشعله بود و فرش کوچیک بود.سالها به خاطر کوچیکی فر اذیت شدم.

چون مثلا اگه برای مهمونی دوظرف لازانیا می خواستم درست کنم باید به ترتیب میذاشتم و یه جا ، جا نمیشدن.

اگه مصرف زیاد فر نداری فرتو کار خیلیم عالی و مبارکه⚘⚘