2777
2789
عنوان

اينكه خودم تنها ميرم اشتباهه؟

915 بازدید | 46 پست

سلام

من حدودا ٦ ماهي هست ازدواج كردم

هروقت مريض بشم خودم تنها اسنپ ميگيرم و ميرم دكتر

تايم تزريقاتم تنها ميرم

ايا اين اشتباهه؟

حس ميكنم تو نظر همسرم يجورى ميشه ك من پس هميشه از پس دكتر رفتنام برميام و عادت ميشه و تا اخر منو تنها ميذاره

و

از اونور دوست ندارم ضعيف و همش وابستهديده بشم...

اخه خب ميتونم😶

راهنمايي كنيد لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی محل کارشه چکار باید بگنی؟🤔

من خیلی پیش میاد تنها میرم چون شوهرم صبح تا شب مغازست

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

از نظر من اشتباهه من دوست دارم بهم وابسته بشه و هرکاری دارمم خودش انجام بده یا باهم بریم یعنی اکثر دکتر رفتنام با خودشه تازه ناراحت میشم اگه ولم کنه بره میگم من داخل مطبم تو بیرون منتظرم بمون گاهی بهش حق میدم خودم میگم برو 

وقتی شما به یه مرد نشون میدید که بهش نیازی ندارید کم‌کم شور و شوق خودش رو از دست میده

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

من تو اطرافیانم دیدم اینایی که زیادی مستقلن پشیمونن چون همسرشون اینجوری عادت کرده دیگه طرف رو به موتم باشه شوهره حس میکنه وظیفه ای نداره

یا حتی تو کارای دیگه ام همینطور

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی