2777
2789
عنوان

شوهرم مقصر بود یا من؟

459 بازدید | 45 پست

سلام

من همسرم لجباز و یکم پرخاشگر هست

چند روز پیش با مامانم بیرون بودم دیدیم هردو کارت بانکی نیاوردیم میخواستیم غذا بخوریم

زنگ زدم به همسرم (بوتیک داره) شنیدم به یکی که صداش شبیه خانوم بود گفت خواهش میکنم قربونتون برم

گفتم سجاد به مشتری خانوم قربونتون برم نگیا! فک میکنن منظور بدی داری 

عصبانی شد گفت تو از کجا میدونی خانوم بود یا اقا  اصلا به تو چه ربطی داره من با کی چطور صحبت میکنم 

گفتم فک کردم خانومه! باشه یکم پول میزنی بهم بیرونم 

گفت چی میخوای بخری؟؟ گفتم غذا گفت غذا برا چی؟؟؟گفتم خوب گشنمونه باز تکرار کرد گفتم نمیخوام خدافظ

شبش اومد تا دو روز دعوا رو کش داد 

چیکار کنم اینجوری نتونه رو روان من راه بره چیکار کنم رو هر چیز کوچیکی قهر نکنه 

قهرم کرد کش نده دیگه دعوام کنه بس کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت بانکی نداشتین چجوری براتون پول واریز میکرد؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قدم اول استقلال مالی داشته باش، قدم دوم وقتی کارت نبردی میتونی خودت با گوشی کارت ب کارت کنی برای خرید و ..، قدم سوم برای هرچیزی بهش توضیح نده غذا میخورم یا فلان چیز‌و میخرم و ... قدم چهارم بهش گیر نده و بی تفاوت باش، قدم بعدی وقتی قهر کرد اهمیت نده و به کارات برس، اتفاقا خودت رو مشغول کن تا تمرکز و توجهت رو همسرت نباشه 

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

خسیسن؟یا این دفعه اینجور برخورد کردن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

وقتی کش میده  تو چیکار میکنی؟

منم سعی میکنم توضیح بدم اون وسط چیزای دیگرم میکشه وسط دعوای قبلیو 

اینکه اصلا چرااا باید خونه غذا نخوری  مگه تو بمن اعتماد نداری اونجوری میگی فک کردی با دخترا میگم میخندم

اول سر قربون صدقه که خب به نظر من خیلی زیادی حساسی ...خب ادم به مشتریش بگه جانم یا مثلا از دهنش در بره بگه قربونتون برم،زیاد مهم نیست که بخوای روانتو بهم بریزی...در مورد همسرت هم که ادم حساس و کینه ای خیلی سخت درست میشه،شایدم اصلا نشه!

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
ببین اول خودت بحث شروع کردی...بنظرم پیش قدم شو و بعد منطقی در مورد این ک چیا نمیپسندی باهاش صحبت کن

اصلا اهل صحبت نیس وقتی صحبت و باز میکنم هی هوووف میکشه حرص میخوره انگار اذیته