2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سخت  باید بری تحت نظر دکتر با فوق تخصص بارداری های پر خطر دکترت خوب باشه خودت مراقب باشی ...

تهرانم عزیزم... ی بار سونو که دادم دکتر گفت خوبیش برا تو اینه فضای برا رشد بچه هست... گفت خیلیا چون فضا کم بچه سقط میشه

رحمم دو شاخ کامل بدون سقط دو تا بارداری ناخواسته طبیعی طبیعی اما کل بارداری استراحت مطلق همراه سرکلا ...

میخوام اقدام کنم من...چقدر خوب عزیزم بهم روحیه دادی

من رحم دوشاخ دارم،،بچه ی اولم یک ماه زودار به دتیا اومد کیسه ابم پاره شده بود بچه ی دوم کلا استراحت ...

این امپول برا همه واجبه؟ یا بستگی به نسخه دکتر داره عزیزم؟

میخوام اقدام کنم من...چقدر خوب عزیزم بهم روحیه دادی

اقدام استرس میاره وضعیفت میکنه اگه سنت بالانیست فقط خودتو تقویت کن زندگی عادی کن بسپارش به خدا فقط وقتی حامله شدی به پزشک بگو رحمت دوشاخه

تهرانم عزیزم... ی بار سونو که دادم دکتر گفت خوبیش برا تو اینه فضای برا رشد بچه هست... گفت خیلیا چون ...

خب پس شرایطت خوبه

دوست من دوشاخ بود با فضای کم

پیش دکتر حنطوش زاده بود

خداراشکر بچه اش صحیح و سالم بدنیا اومد

اقدام استرس میاره وضعیفت میکنه اگه سنت بالانیست فقط خودتو تقویت کن زندگی عادی کن بسپارش به خدا فقط و ...

25 سالمه گلم... یعنی دکتر نرم؟ طبیعی اقدام به بارداری کنم؟

25 سالمه گلم... یعنی دکتر نرم؟ طبیعی اقدام به بارداری کنم؟

چرا که نه سنی نداری من ۷سال طبیعی پیشگیری میکردم چون بچه نداشتم ریسکش برام مهم نبود تو این ۷سال هم هر سال چکاب میدادم همیشه هم به خدا میگفتم الان بچه نمیخوام دکتر هم همیشه دعوام میکرد بیا بهت دارو بدم باردارشی خلاصه سال هفتم به خدا گفتم دیگه دلیلی برای بچه دار نشدن ندارم بچه نمیخوام اما میترسم حق همسرم ضایع بشه اگه خودت میخوای بچه بده دو سه ماه بعدش باردار شدم بعدم ۹ ماه استراحت و درد و بدبختی اما بارداری دومم چون رحمم جا باز کرده بود فقط استراحت بودم وسرکلاژ درد نداشتم

چرا که نه سنی نداری من ۷سال طبیعی پیشگیری میکردم چون بچه نداشتم ریسکش برام مهم نبود تو این ۷سال هم ه ...

من دو سال نیم ازدواج کردم...میخوام خدا بخواد اقدام کنم ...منم گفتم خدایا هر وقت صلاح میدونی بهم بچه بده