2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساعت8 امشب نوبت دارم برای سونو رنگی رحم ولی هیچی راجبش نمیدونم قراره اول برج 5 سزارین بشم

عزیزم شما سونو داپلر دارید

نگران نباشید

چیزی نیست

مثل بقه سونوها هست

توش خونرسانی جفت و جنین بررسی میشه

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️

[QUOTE=295233447]عزیزم شما سونو داپلر دارید نگران نباشید چیزی نیست مثل بقه سونوها هست توش خونرسانی جفت و جنین برر ...

مرسی از جوابدهیتون ولی دوسه هفته پیش هم برام یه سونو نوشته بود که توش خونرسانی جنین و اینا بررسی شده بود نگفته بود رنگیه

عکس رنگی همون که مایع تزریق میکنن داخل رحم میگن گرفتگی لوله ها  رو هم باز میکنه

من انجام دادم

قبلش یک آمپول عضلانی بهم زد

ولی به نظرم چندان تاثیری تو کاهش درد نداشت

من لوله هام باز بود

تزریق ماده حاجب اذیتم نکرد

بیشتر اون وسیله که داخل واژن میزنن که دهانه باز بشه اذیت داشت

ولی شنیدم اگر لوله بسته باشه موقع عبور ماده کمی آزاردهنده هست

[QUOTE=295233447]عزیزم شما سونو داپلر دارید نگران نباشید چیزی نیست مثل بقه سونوها هست توش خونرسانی ج ...

معمولا نمیگن رنگی

بیشتر به سونو داپلر شناخته میشه

توش هم خونرسانی چک میشه

هم از نظر چسبندگی جفت میشه بررسی کرد

سابقه سزارین دارید؟

من انجام دادم قبلش یک آمپول عضلانی بهم زد ولی به نظرم چندان تاثیری تو کاهش درد نداشت من لوله هام ...

من شنیده بودم اون ماده حاجب موقع ترزیق دردش زیاده بدتر از پریود 

ممنون از پاسخگوییت

من شنیده بودم اون ماده حاجب موقع ترزیق دردش زیاده بدتر از پریود  ممنون از پاسخگوییت

خواهش می کنم

ان شاالله به راحتی انجام بدید

واقعیت اینه امور پزشکی و جراحی ممکنه برای هر نفر متفاوت باشه

ان شاالله برای شما از نوع کم درد باشه

معمولا نمیگن رنگی بیشتر به سونو داپلر شناخته میشه توش هم خونرسانی چک میشه هم از نظر چسبندگی جفت م ...

بله چند سال پیش سزارین شدم و امسال با وجود مصرف قرص های جلوگیری بعد از دو ماه متوجه شدم باردارم از لحاظ روحی حال مساعدی ندارم چون امادگی نداشتم  برای فرزند سوم..برام دعا کنین لطفا