2777
2789
عنوان

رفته بودیم مسافرت بیاین بگم چی شد

378 بازدید | 37 پست

با ی عده رفته بودیم مسافرت طرفای جنوب بعد همشونم میلیاردر ۵ . ۶ تا خونه داشتن هرکدوم فقط ما فقیرشون بودیم🤣🤣🤣...اولا ک از همون اول نزاشتن خونه بگیریم همه تو چادر جفت جفت بعد غذا خواستیم بیرون بگیریم نزاشتن گفتن خرج الکیه و فلان غذا درست کنیم..بیاین بگم چی شد بقیش

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ک گرمه جنوب؟؟ فک کنم سوختید.

ی ماه پیش بود بهتر بود هوا

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
تا اینجا که مشکلی نبود

باقیش سمه🤣

خلاصش کنم ۸ روز مسافرت بودیم عین زهر مار بود فقط درحال غذا پختن بودیم و در بدر جا برای چادر🥴..ی روزش ب اجبار غذا بیرون خریدن اونم چون من نزاشتم  بپزن قهر کرده بودن میگفتن خرک اظافیه گشنگی بکشین تا شب ک غذا بپزیم...

چون چند خانواده بودید اینکار کردن واسه  خودشون خوب خرج میکنن  مطمان باش

ن بابا خونشونم رفتم از الان بدترن بدبختا

الان ک گرمه جنوب؟؟ فک کنم سوختید.

فک نکنم الانو بگه چون الان تو جنوب باچادر  خاکستر میشن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حالا اونا اینجوری راحت بودن ولی من خودم ترجیح میدم اگه مشکلی از نظر هزینه ندارم قطعا سوئیت یا هتل بر ...

آدمهای مضخرف زیاد دیدم پدر شوهر من هر وقت باهاش بریم مسافرت باید از طرف زنش ببر خانه معلم خاک بر سرا منم دیگه نمیرم باهاشون وضعشونم خیلب خوب غذا هم خودشون میپزن

حالا اونا اینجوری راحت بودن ولی من خودم ترجیح میدم اگه مشکلی از نظر هزینه ندارم قطعا سوئیت یا هتل بر ...

من موندم اینهمه پولو میخوان چیکار وقتی لذت نمیبرن