2777
2789
عنوان

ناباوریی

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 122 پست
من بعد سقط ,خیلی حالم بد بود,حرف اطرافیان.درگیری روحی,کلا یک سال اصلا نه دکتر رفتم نه درمان کردم.دیدم از سنم داره میگذره.بعد اون .دوباره دکتر دوباره قرص,,,قرص متفورمین.کلومیفن..امپولهای گونال.قرص لتروزل,همه چی خوردم.بعد چهار بار تزریق مصرف قرص حامله شدم.و همش بچه ها ,تر وسط بارداری قلب کار نمیکرد,دکتر بهم گفت فقط استرس تعطیل ,بیخیال
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین استرس وفکروخیال که توداری ازهمه چی بدتره باورمیکنی حس میکنم همش استرس داری خودتوچک نکن یه مدت بیخیال باش
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
خدا به همه میده ,
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
استرس بزرگترین دشمن حاملگی
من خودم چه شبا که گریه نمیکردم.عزیزم به خدا نمیخوام کلیشه ای حرف بزنم.باورکن خدا حواسش به همه هست .شاید نوبتت نشده
خدا رو به خاطر نعمت بزرگ زندگیم شاکرم.
میدونم مامان کیان من خودم خیلی امیدوارم ب بزرگی و رحمت خدا اصلا درش شکی نیست ولی در کل انتظار سخته یکم فشار رو آدم هست! بخدا امشب از ناراحتی اینجا ثبت نام کردم ک یکم درد و دل کنم باهاتون 😔
...Don't worry GOD is always on time