2777
2789
عنوان

ناباوریی

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 122 پست
من اون تاپیکام که از روی نا امیدی تو سایت با دوستام زدم میبینم شرمنده بزرگی خدا میشم
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر تخمدان پلی میتونه نامنظمی بیاره
گاه دلتنگ میشوم,دلتنگ تر از همه دلتنگی ها,گوشه ای می نشینم وحسرت هارو میشمارم,باختن ها وصدای شکستن را,نمیدانم من کدامین امید را نا امید کردم وکدام خواهش رانشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که چنین دلتنگم.............
مهسابله منم اضافه وزن داشتم دکتربهم متفورمین دادپلی کیستیک هم بودم
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
تو رو خدا ,تور به پاکی فرشته ای که خدا بهم داده ,نا امید نشین.خدا میده.از جایی که اصلا به فکرتون نمیرسه میبخشه .
بچه هاکم کردن وزن خیلی موثره یه بنده خدایی ۳۵کیلوکم کردپریودش راه افتاد هرشیشماه پریودمیشداونم کم
مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
مامان کیان من همهههههه جووووور آزمایشی دادم هیچی نیست ولی بازم نامنظمیه شدید پریود دارم دکترم گفته از وزنه! باید وزن کم کنی در حالی ک چاق نیستم اصلا!
...Don't worry GOD is always on time
مهساتیروییدت چطوره؟
مشکل تیرووییدنداری؟