2777
2789
وااا عزیزم تو یه مرحله 1/5خییلی زیاده😳 لبت خیلی ورم میکنه  من یک زدم لبم خواست بترکهاصلا به ل ...

نمیدونم چرا اینجوری کردددد

نه دست نمیزنم عزیزم برام دعاکن بخوابه راحت بشم.یک روز آب نزنم کافیه؟

افرین ویتامین آبزن با پماد چشمی جنامایسین مال عفونته بعد لبت خییلی خشک میشه پوست پوستم میشه طبیعیه ...

کی پوسته پوسته میشه؟چشم پس زود زود بزنم.قرص هم گرفتم برای عفونت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا اینجوری کردددد نه دست نمیزنم عزیزم برام دعاکن بخوابه راحت بشم.یک روز آب نزنم کافیه؟

نترس فقط هواست باشه عفونت نکنه روس رژ اینا کرم نزنی

فردا صبح خییلی بهتری

نترس فقط هواست باشه عفونت نکنه روس رژ اینا کرم نزنی فردا صبح خییلی بهتری

چشم عزیزم دعاکن طوری نشه همینجوریش پشیمونم.اناهیل گرفتم روزی. دوتا بخورم

رژتاکی نباید زد؟میگم ببخشیدشرمنده بعدا دیگه‌ نمیشه لب گرفت گازاینها؟بازم ببخشید

میترسم بترکه

چشم عزیزم دعاکن طوری نشه همینجوریش پشیمونم.اناهیل گرفتم روزی. دوتا بخورم رژتاکی نباید زد؟میگم ببخشی ...

نه عزیزم سه روزی تحمل کن واسه لب اینا😬بعد اونم با ملایمت چون ژل تو لبته جا بجا میشه 

اناهیل روزی دوبار بخور 

نهایت تا فردا صبح یا ظهر ورمت زیاده بعد میخوابه فر لبت میفته بیرون

نه عزیزم سه روزی تحمل کن واسه لب اینا😬بعد اونم با ملایمت چون ژل تو لبته جا بجا میشه  اناهیل ر ...

خیلی ممنون عزیزم اره اناهیل میخورم نه چندروز که هیچی میترسم اصلا دستم نمیزنم ولی یعنی بعدا هم‌کلانمیشه خیلی؟باملایمت؟چون من متاسفانه عادت به گازگرفتن لبم دارم موقع استرس

خیلی ممنون عزیه اره اناهیل میخورم نه چندروز که هیچی میترسم اصلا دستم نمیزنم ولی یعنی بعدا هم‌کلانمی ...

نه دیگه باید هواست به لبت باشه چون یه مایع ژل توشه جا به جا میشه فرمش خراب میشه

نه دیگه باید هواست به لبت باشه چون یه مایع ژل توشه جا به جا میشه فرمش خراب میشه

وای عجب گندی زدم...من نمیدونستم خودشم فعلا گلوله گلوله اس،ای خدااا میگم برم آنزیم بزنم؟کی حل میشه؟