2821
2789
عنوان

خانمایه راهنمایی

172 بازدید | 15 پست

من ۴سال ازدواج کردم ازخونواده شوهردورم امااونابااین که دوربودم خیلی منوآزاردادن اونطوری که خودشوهرم باخواهربرادراش قطع رابطه کردازپارسال هم مادرشوهرم تویه مجلسی ابروموبردوبخاطرهمین باهاشون درارتباط نبودیم تاوقتی بچم سقط شدفقط مادرشوهرم یه بارزنگ زدگفت خواهشا کاری نکنی پسرم ناراحت بشه پدرشوهرمم نه ازمن نه ازپسرش خبرنگرفت حالاالان ۵ماه گذشته شوهرم میگه دوستدارم ببینمشون میگم خب برومیگ تنهانمیرم توام بایدبیایی بنظرتون من چیکارکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اووووو پنج ماخ که چیزی نیست زود یادش رفته کاراشون  من بودم عمراااا قبول کنم

ببین یه بلاهایی سرمن اوردن که من بخوام بگم میشه کتاب نمیدونم چراانقدرزودواداده نمیدونم چیکارکنم

تک هم برو نری پرش میکنن علیه تو.اینجوری نهایتا دوباره با تو دعوا میکنن که باز شوهرت میفهمه حق با تو بوده

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
ببین اونا خانوادشن هرچقد هم بد آخرش مردا دلشون تنگ میشه شما اصلا نرو با این اوصاف. شوهرت هم دوس داش ...

نه اونانمیتونن پرش کنن هرچی بگن جوابشونومیده فقط نمیخوام حتی ببینمشون بیان برن اصلاحوصلشونوندارم دلموشکوندن

تک هم برو نری پرش میکنن علیه تو.اینجوری نهایتا دوباره با تو دعوا میکنن که باز شوهرت میفهمه حق با تو ...

کاش مستقیم دعواکنن فقط ادم میسوزونن بارفتاراشون یه طوری رفتارمیکنن که اصلاتووجودنداری فقط پسرمابرای مامهمه

کاش مستقیم دعواکنن فقط ادم میسوزونن بارفتاراشون یه طوری رفتارمیکنن که اصلاتووجودنداری فقط پسرمابرای ...

لا اقل پرش نمیکنن علیه تو اینجوری. تو هم پیش شوهرت خودتو بزن به مظلومی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
لا اقل پرش نمیکنن علیه تو اینجوری. تو هم پیش شوهرت خودتو بزن به مظلومی

وای اصلافکرکردن به این که اونادوباره ببینم حالم بدمیشه من شدیدااسترسی ام بخاطرهمین استرس بچمو۵ماهگی ازدست دادم الانم بهشون فکرمیکنم دستام میلرزه

وای اصلافکرکردن به این که اونادوباره ببینم حالم بدمیشه من شدیدااسترسی ام بخاطرهمین استرس بچمو۵ماهگی ...

اخی چقدر بد پس چجوری باز شوهرت اخه ب ایت زودیا یادش رفته 

ولی کوووتاه نیا بگو من قسم خوردم ک تمام کنم باهاشون و تمام هم کردم نمیتونم بزنم زیرش توهم هرکاری دوست داری رو بکن 

اخی چقدر بد پس چجوری باز شوهرت اخه ب ایت زودیا یادش رفته  ولی کوووتاه نیا بگو من قسم خوردم ک ت ...

بهش گفتم ولی میترسم واقعاسریکیشون بلایی بیادازچشه من ببینه نرفتنشوبخداموندم چه خاکی توسرم بریزم ازیه طرفم اصلانمیتونم قیافه هیچ کدوموببینم من سه روزبودبچموازدست داده بودم خواهرش هرچی ازدهنش اومدتوپیام بهم گفت فقط چراکه نمیزارم داداششون بره پیششون