راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تک هم برو نری پرش میکنن علیه تو.اینجوری نهایتا دوباره با تو دعوا میکنن که باز شوهرت میفهمه حق با تو بوده
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
کاش مستقیم دعواکنن فقط ادم میسوزونن بارفتاراشون یه طوری رفتارمیکنن که اصلاتووجودنداری فقط پسرمابرای ...
لا اقل پرش نمیکنن علیه تو اینجوری. تو هم پیش شوهرت خودتو بزن به مظلومی
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اخی چقدر بد پس چجوری باز شوهرت اخه ب ایت زودیا یادش رفته ولی کوووتاه نیا بگو من قسم خوردم ک ت ...
بهش گفتم ولی میترسم واقعاسریکیشون بلایی بیادازچشه من ببینه نرفتنشوبخداموندم چه خاکی توسرم بریزم ازیه طرفم اصلانمیتونم قیافه هیچ کدوموببینم من سه روزبودبچموازدست داده بودم خواهرش هرچی ازدهنش اومدتوپیام بهم گفت فقط چراکه نمیزارم داداششون بره پیششون