2777
2789
عنوان

خانوما من یه خواب دیدم راجب گذشته

168 بازدید | 19 پست

اونایی ک تعبیر خواب بلدن بگن لطفا من ازدواج دوممه یدونه پسر دارم دست باباشه ینی شوهر اول بد من خواب دیدم داشتم از کوچه اونا رد میشدم پسرمو دیدم بی حال افتاده دم در بد هیچی نیس ورش دارع من ور داشتم یکم قربون صدقه رفتم یه دفعه دیدم ابجیش اومد دید مارو دوباره رف حیاطشون بعدش یادم نیس کی اومد بیرون من ندادم بهش آخر سر باباش اومد گفتم اینجوری مراقبت میکنی از بچه هیچکی نیس وردارع بی حال افتاده 

بد اون تموم شد من رفتم خونمون یه دفعه دیدم همسر ثابقم با یه حالتی میاد خونمون من حس میکردم میخواد یه بلایی سرم بیارع ترسیده بودم درارو قفل کردم با لگد بازش کرد بد یه دفعه دوییدم خونه داداشم ابنا درارو قفل کردم بد اومد اونجام در رو شکست بد زنداداشمم بود حاملس من با داد کشیدم گفتم نکن توروخدا حاملس بد زنداشو راهی گردم رف بعدش همسر ثابق یه جوری آروم شده بود انگار ن انگار داشتیم حرف میزدیم من فقط یادمه اینو گفتم گفتم چرا حرف خانوادتو قبول داشتی و فک میکردی من دروغ میگم اونجا یه دفعه بابام اومد تو حیاط من اینو از خونه پرتش کردم بیرون بد دیدم خانوادم با دیدن همسر سابق اصلا عصبی نشدن عادی بود انگار براشون حتی همسر خودمم اونجا بود بد همسر ثابقم زخمی شدع بود همسر خودم میخواس پول بدع ببره نمیدونم چیکار کنن 😐 من آخرش عصبی شدم دستشو گرفتم انداختمش تو کوچه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

امم هیچی نفهمیدم🥴

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرت هنوز درگیر زندگی گذشته و پسرت هست

اجازه میده بچتو ببینی؟

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

حتماااا بخاطر پسرت صدقه بده یادت نره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

به نظر نمیاد تعبیر خاصی داشته باشه بیشتر نشون میده که شما توضمیرناخوداگاهت نگران پسرتی که پیشش نیستی و درگیر اون اختلافات سابقی و  پیش خودت فکر میکنی اگر خانوادش موش ندوونده بودن و خودش عاقلتربود  اصلا طلاق رخ نمیدادو اینجور درگیری های ذهنی دیگه 

دیدی همه گاهی خواب امتحان میبینیم؟تعبیر خاصی توخواب امتحان نیست جز لینکه خیلی روضمیرناخوداگاه ما اثر گذاشته و مضطربمون کرده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
فکرت هنوز درگیر زندگی گذشته و پسرت هست اجازه میده بچتو ببینی؟

ن چند ماهی هس ندیدم بچمو بعضی وقتا فک میکنم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

ان شاالله خیره 

در کل آقا رسول الله ص می‌فرمایند وقتی خوابی دیدین خوبه خوب تعبیرش کنین و صدقه بدین ، حتی اگه بدترین خوابه ممکن باشه ، چون ان شاالله خوب تعبیر میشه و دای نکرده اگه بد هم باشه صدقه ای ک گذاشتی رفع بلا می‌کنه 

گلم پسرتو و خیلی وقته نمیبینی؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
امم هیچی نفهمیدم🥴

😅شرمنده از خواب بیدار شدم خواب اونارو دیدنی گیج میشم ۱ روز ۱ ساعته بیدارم وری همینجوری نشستم رو مبل هیچی هم نخوردم 

ان شاالله خیره  در کل آقا رسول الله ص می‌فرمایند وقتی خوابی دیدین خوبه خوب تعبیرش کنین و صدقه ...

بله ۹ ماهی میشه ندیدمش

عزیزم من تعبیر خواب بلد نیستم ولی حسم راجب خوابت بهم میگه شاید پسرت این روزا از نظر روحی و جسمی ضعیف شده و بهت نیاز داره و همسرت در مورد نگه داری پسرت احساس ضعف میکنه و ته دلش می‌خواد شما الان بودی و از پسرت مراقبت لازم رو میکردی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله ۹ ماهی میشه ندیدمش

ب احتمال بچه دلتنگته ، حتما ببینش

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ب احتمال بچه دلتنگته ، حتما ببینش

دست من نیس 

کسیو میشناسین واقعا تعبیر خواب بلد باشه تو همینجا ؟

ن چند ماهی هس ندیدم بچمو بعضی وقتا فک میکنم 

ناخودآگاهتون هنوز درگیر زندگی گذشته و جداییتون هست

و فکر و ذهنتون درگیر پسرتون، دلتون براش تنگ شده

اگه تونستی حتی از دور برو پسرتو ببین خیالت راحت شه حالش خوبه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/