2821
2789
عنوان

درخواست از نامزد

405 بازدید | 18 پست

من نامزدی هستم هروقت که با نامزدم میریم بیرون نمیتونم ازش درخواست چیزی بکنم و اکثر چیزهایی که میگه میخای حتی اگه بخوام هم میگم نه(دلیلش اینه که من خیلی خجالتی هستم) حالا بنظرتون من چطوری وقتی چیزی رو میخام ازش درخواست کنم؟(هرچیزی درخواست کنم نه نمیگه ولی خودم نمیتونم چیزی ازش بخوام) 

شما تو دوران نامزدی و حتی بعد از ازدواج چطوری چیزی که میخاید رو از شوهرتون درخواست می کنید

خواهشا کمکم کنید(هرکس کمکم کرد براش صلوات میفرستم)

باید خجالتو بزاری کنار به هرحال در اینده همسرت میشه و خجالتی بودنت معنایی نداره

از طرفی اگه ازش چیزی نخوای ممکنه عادت کنه هیچی برات نخره یا نفقتو نده 

پس وقتی میگه فلان چیزو میخوای نگو نه 

یا ی چیزی میخوای رک بگو اره فلان چیزو میخوام

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه این مورد چندبار تکرار بشه دیگه نظرتو نمیپرسه یا حتی درخواستات دیگه براش اهمیت نداره و نادیدت میگیره 

فقط باید روی عزت نفست کار کنی و شجاعت پیدا کنی 

تمرینشم اینه که تا ۴۰ روز هرروز خصوصبات و ویژگی های خوب خودتو بنویسی 

خجالت نکش به عنوان یه پسر اینو میگم که اونا خوششون میاد چیزی بخرن مستقیم نگو مثلا یه ساعت نشونش بده بگو نگاه این ساعتو دوستم خریده خیلی قشنگه مثلا بگو منم دوس دارم از این ساعتا اوه گفت میخرم واست یه تعارف ریز کن اسرار کرد بگو باشه ممنون اینجوری خودتو کوچیک هم نکردی 

خیلیی ممنونم از اینکه نظر دادی

ببین توهم حتما یه چیزی بخر حتی اگه ساده باشه یا سعی کنی یه چیزی براش بنویسی مثل دلنوشته ای چیزی رنگی رنگی به سبک دخترونه یا یه دستبند درست کن واسش بهش نگو غافل گیرش کن این چیزا پسرا خوششون میاد اگه دیدی لباسش نا مرتبه یا کالرش درست نیست براش درستش کن حتی اگه شده الکی یه حس بهشون دست میده که با خودشون میگن این واقعا پشتیبان خوبی واسم این شکلی جذبت میشه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز