2777
2789
عنوان

کسی هست در مورد واکسن نوزاد کمک کنه.

| مشاهده متن کامل بحث + 2737 بازدید | 39 پست
اگه فک پایینی در حدی جلو هستش که دندان های پایین دقیقا جلو هم قرار میگیرن. یعنی دندون های پایین جلوت ...

مرسی که برام کامل توضیح دادی ...من مشکل بیماری ندارم یعنی تا بحال برام دردسر ساز نبوده الان من ۳۰ سالمه ..منم مثله شما فک پایینم جلو هستش یعنی دقیقا دندونهای پایینم جلوی دوندونهای بالام قرار داره اما چسبیده به دندونهای بالام یعنی مثله ماله شما حاد نیست ...چقدر تغییر کردی بعد از عمل از لحاظ زیبایی؟بعد یه سوال دیگه ممکنه الان باز فکم در سن ۳۰ سالگی بازم رشد کنه؟؟

مرسی که برام کامل توضیح دادی ...من مشکل بیماری ندارم یعنی تا بحال برام دردسر ساز نبوده الان من ۳۰ سا ...

فکر نکنم.دیگه رشد نمیکنه. ولی خواهر من و دخترخاله ام مثل شما بود با ارتودنسی درستش کردن. تشخیص عمل با پزشک فک و صورت هستش. پیش دکتر زیبایی نرو. اول برو فک و صورت. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزم حتما میرم....بچهاتون این مشکلو ندارن؟چون انگار ارثیه

بله ارثی هستش. یه بچه ام این مشکل رو داره.

الان خیلی پیشرفت کرده و دوره نقاهت خیلی کمتر شده و عمل لیزری اومده و....

ما هم تو ارثمون داریم متاسفانه 

بله ارثی هستش. یه بچه ام این مشکل رو داره. الان خیلی پیشرفت کرده و دوره نقاهت خیلی کمتر شده و عمل ل ...

انشاالله خدا کمک بچتون کنه...میگن فک بندو ارتودنسی قبل از سن ۱۲ سالگی هست اگه ممکنه براش انجام بدین که این دردسرو نکشه بعدا

بله ارثی هستش. یه بچه ام این مشکل رو داره. الان خیلی پیشرفت کرده و دوره نقاهت خیلی کمتر شده و عمل ل ...

میگم یه سوال مهم ...من خودم یه بچه یک ساله دارم بنظرت اگه فکش خدایی نکرده جلو بود از الان پیدا بود؟بچه شما از چندسالگی مشخص شد فکش مشکل داره؟

میگم یه سوال مهم ...من خودم یه بچه یک ساله دارم بنظرت اگه فکش خدایی نکرده جلو بود از الان پیدا بود؟ب ...

از وقتی دندون های بالا و پایینش در اومد معلوم شد . تقریبا همون یک سالگی. 

ولی برای خودم تازه از نوجوانی فک پایینم زد جلو . قبلش عقب بود

سلام عزیزم ببخش اومدم تو این تاپیکت میخواستم بپرسم  رشته علوم تربیتی پیام نور رشته سختی نبود ؟ امتحاناش چی سخته ؟ چون میگن باید کل کتاب ها رو بخونیم من ترم دو کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزادم به خاطر شهریه ی خیلی زیاد میخوام برم از اول پیام نور بخونم 

به نظرت می ارزه ؟ و بعد اینکه میگن پیام نوری ها تو تست زنی قوی ترن درسته ؟ 

ممنون میشم جواب سوال هامو بدی گلم 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.