2777
2789
عنوان

کمک برای خرید لب تاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاله جون در مورد سئوال دومت من فکر میکنم وایمکس بهتره تا اون جا که میدونم قابل حمله......ولی adsl رای مکان ثابت در مورد خانه یا شرکت هست.......اینهایی که با ای پد یا ای فون میرن اینترنت همشون از شرکت مخابرات اینترنت میخرند........البته فکر میکنم .......
بچه ها مرسی برای کمکتون........من باز هم نیازمند یاری سبز شما هستم........مامان امیر علی جون خیلی گلی ....من به اون شماره تلفن زدم با یک اقا صحبت کردم خیلی خوب بود....به من پیشنهاد کرد که لب تاپ بخرم به جای تبلت که البته من خودم هم دنبال لب تاپ هستم.....چون من میخوام کامپیوترم را کلا رد کنم بره و تبلت جواب من را نمیده من فکر مینکنم تبلت برای کسانی خوبه که یک کامپیوتر هم در خانه داشته باشند.......وفقط از اینترنتش در کوچه و خیابون بخوان استفاده کنند........
سلام
مه تازه عضو شدم
مهندس کامپیوترم
اول از همه بگم برای خرید لب تاب باید اول از همه این دو نکته رو یادمون باشه :
1- باطری
2- وزن

بعدش میره توی گزینه های تخصصی
باید ساعتی که با باطری کار میکنین تایمش زیاد باشه ماله من 4 ساعت هست
وزنش هم که دیگه معلومه ما میخوایم لب تاب بخریم که قابل حمل باشه نه یه پی سی

حالا گزینه های تخصصی تر
شما برای کارای ساده میخوای و این مبلغی که دارین هزینه می کنین خیلی زیاده
شما با یک تومان هم میتونین یک لب تاب عالی بگیرین

حالا برند ها :
ایسوز : من داییم بالاترین مدل لب تاب ایسوزو گرفت که سه بعدی و ...... 3 میلیون سرعتش خیلی پایینه از ماله من هم پایین تر
سونی : برندی هست که نصف قیمتاش به خاطر اسمش هست
دل :گزینه خوبی هست .
اپل :تخصصی
بقیه رو هم من و اطرافیام که همه مثل خودم هستن و با کامپیوتر کار دارن تایید نمی کنن
چون بیخودی گرونه

برای خرید این چیز ها باید ببینین کودوم شرکت ها هستن که ید طولانی تری دارن

آی بی ام - اپل - دل

اینا جز قدیمی ترین ها و بهترین ها هستن

حالا بریم سر تبلت
با عرض معذرت تبلت هیچ ربطی به وایمکس نداره .
تبلت نوعی از رایانه ها هستن که توی جیب جا میشن و برای کارای خیلی پیش پا افتاده هستن
این هم عکسش
http://barsam.ir/archive/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%BE%D8%B3%D8%B1%DB%8C-12-%D8%B3%D8%A7%D9%84/

تبلت قیمتش بالای 2 هست
چون برای کسایی که تجارت میکنن و دائما توی قطار و ... هستن بسیار مناسب تره

وایمکس هم که شبکه اینترنت هست
فامود جان ممنون از راهنماییت در مورد تبلت باید عرض کنم که من نگفتم تبلت به وایمکس ربط داره......دوستی در اینجا سئوال پرسیده بود به نام خاله خانم که الان سئوالش را پاک کرده این جواب من برای سئوال ایشون بود .....ایشون پرسیده بودند که من میخوام این ور و اون ور برم برای جابه جایی وایمکس بهتره یا ای دی اس ال که من در جواب گفتم باید وایمکس بگیری تا برای جا به جایی راحتتر باشی..........چون ایشون سئوال را پاک کردند شما متوجه سئوال نشدی و اشتباه برداشت کردی عزیز جان.....

راستش من بیشتر روی گزینه اپل و سونی اصرار دارم.......در مورد باتری دل تعریف بدی شنیدم که بعد از یک مدت باتریش ضعیف میشه ولی باتری سونی میگن بهتره.......در مورد اپل نمیدونم با سیستم ویندوز خوب جواب میده یا نه؟؟؟؟چون گویا اپل با سیستم مک کار میکنه و میگن در صورت داشتن ویندوز سرعتش پایین هست.....
من فاطمه هستم راحت باش
راستش چی بگم تا جایی که من می دونم باطری های سونی همه زیر 2 ساعت هست
من داییم سونی وایو داشت یک سال نکشید باطریش مشکل دار شد و بعد هم باطریش

سونی تنها مزیتی که نسبت به بقیه داره اینه که لب تاچاش همه سبک و فوق باریک هستن

خودم و برادرم 2 سال هست دل داریم
پسر خاله م هم دل داره 4 ساله هنوز که سالمه

اپل هم اصلا با ویندوز جواب نمیده
شرکت اپل از ابتدای ساخت نرم افزار ها و سیستم عامل مربوط به خودشو داشت و داره
نرم افزارهای مک هم نرم افزار های به خصوصی هست
یعنی باید برای هر برنامه برای مخصوص مکینتاشو تهیه کنین

یک نکته در رابطه با باتری لب تاپ
در هفته فقط یکبار از باطریش استفاده کنین
همیشه به برق متصل باشه اینجوری عمر باطری بیشتر میشه
فاطمه جون مرسی عزیزم که پیگیر هستی.....میدونی فکر میکنم یکی از سخت ترین کارها خرید همین لوازم کامپیوتر هست خصوصا اگر اشنا هم نداشته باشی و مثل من نا اگاه هم باشی .......دلم خیلی میخواد اپل بخرم چون میگن خوبه ولی از طرفی بالای 2 تومان نمیخوام هزینه کنم و تا اونجا که میدونم اپل همه بالای 2 تومان هست......چون تصمیم دارم بعدش یک تبلت هم بخرم......راستی فاطمه جون یک سئوال شما میدونی اگر من از دوبی بگم برام لب تاپ بخرن ارزش داره .....یا فایده نداره.......هم از لحاظ قیمتی هم از لحاظ گارانتی.....

توت فرنگی جان چرا نوشته ات را پاک کردی خوب میگذاشتی بخونم دیگه...........
سلام
عیدتون مبارک
خواهش می کنم
از لحاظ گارانتی که اصلا نباید روش حساب کنین

البته گارانتی های ایران هم بدرد نمیخوره اما خوب اتفاقه دیگه میوفته
باید توی نت سرچ کنین ببینین قیمتای اونجا چجوری هست آیا ارزش داره یا نه

در مورد اپل بله خب همه میگن خوبه و همه دوست دارن داشته باشن اما همونی که گفتین قیمتاش بالاس

ممنونم