2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز پسرش و نیاورد خونه امون

1735 بازدید | 34 پست

پسر شوهرم از ازدواج اولش هست که با مادرشه دیروز با خودمون بردیمش بیرون بعد اصرار کرد منو ببر خونه میخوام بدونم چه شکلی شده باباش گفت نه یه وقت دیگه 

اومدیم خونه بهش گفتم چرا گفت می خواست فضولی کنه منم چیزی نگفتم 

دوست ندارم هیچ جوره دخالت کنم بنظرتون این کارم خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دخالت نکن اصلا ‌ 

چرا طلاق گرفتن؟؟

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

اره بنظرم 

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ماشاالله پدر نگو شمر بن ذی الجوشن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

دلم برای بچه سوخت چند سالشه؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بنظرم شوهرتون خوب باری کرده زیاد دخالت نکن عزیزم 

امدنش برات هیچ سودی نداره 

هر موقعه هم آمد مثل یه دوست باهاش رفتار کن 

انشالله خوشبخت باشبن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

دخالت نكن حتي نپرس اورد با روي باز كنارش باش نيوردم هيچي 

شايد زن قبليشو ميشناخته كه بچه رو سيم جين ميكنه 

اما 

اگه دلي اون بچه ميخاسه بياد همسرت يكم كارش ازار دهنده بوده ودلش شكسته اون بچه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚