2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز پسرش و نیاورد خونه امون

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 34 پست

کار خوبی میکنی اصلا دخالت نکن هرچی خودش میخوادو میدونه شاید میدونه مادرش بهش گفته برو فلان کارو کن‌من دختر‌همسایه مادرم اینا طلاق گرفت ی بچه داشت دعا میداد پسره ببره تو خونه شوهرش بذاره فهمیدم ی جنگی شد ریختن تو کوچه همه دادو بیداد شوهرِ داد میزد ک‌طلاقش دادم دست از سرم‌بر نمیداره 

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
نگو😐

ازدواج اولته؟ 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زن مرد طلاق گرفته بچه دار شدید؟

اینو میدونستید که مادرا آخرین راهشون وقتی بچه داشته باشن طلاق هست 

من مورد شما رو قضاوت نمیکنم ولی الهی اگر مردی با زن اولش و با بچه ش شوهر با ذات و پدر خوب نباشه الهی هیچوقت ازدواج نکنه و بچه دار دیگه نشه 

۸ سالشه خیلی هم منو دوست داره 

آخی طفلک 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
دخالت نكن حتي نپرس اورد با روي باز كنارش باش نيوردم هيچي  شايد زن قبليشو ميشناخته كه بچه رو سي ...

تو دوران آشنایی اصلا میل نداشت بیاد پیش باباش ولی دیروز یهویی گفت فکر کنم برای همین شوهرم مخالفت کرد

مادرش خیانت کرد

مطنئنی؟! پس چجوری شوهرت حضانت رو داده به زنه؟!!؟ 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چرا زن مرد طلاق گرفته بچه دار شدید؟ اینو میدونستید که مادرا آخرین راهشون وقتی بچه داشته باشن طلاق ه ...

خودمم جدا شده بودم شوهرم با وجود اخلاق های خوب و بد که داره اما مرد خوبیه و منو خیلی دوست داره 

در ظمن شوهزم اون زن رو طلاق داد و زن سابقش تا دقیقه آخر التماس میکرده

خیلی وابسته بودن و نخواسته بچه اش اذیت بشه

چی بگم من بودم بچمو نمی دادم به کسی که مشکل اخلاقی داره و حس می کنم یه جیزی این وسط درست نیست شاید فقط بهش تهمت زدن