2777
2789
اما تا دوسال وابستگی به شیر بیشتره تا غذا بچه‌های من شیر خشک میخوردن غذا بود براشون، تا دو سال اول ...

نگفتم زوری والا من اولین باره شنیدم بگن شیر الویته مخصوضا ک شیر خشک سرده مث شیر مادر گرم نیس همیشه غذا در الویته ولی خب شیرم مث اب میخورن اتفاقا نباید شیر زیاد داد ک غذا کمتر بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم زوری والا من اولین باره شنیدم بگن شیر الویته مخصوضا ک شیر خشک سرده مث شیر مادر گرم نیس همیشه غ ...

عزیزم دو تا بچه بزرگ‌کردم همینجوری بودن بچه ک دندون نداره غذا بجوعه تا دو سال. بعد شما ی جوری جبهه گرفتی انگار من گفتم بچه‌های شما باید شیر بخورن ن غذا🙄🙄🙄

هر بچه‌ای ی جور ذائقه‌ داره و اصولا تا دو سال شیرخوار محسوب میشن از یک سال ب بعد غذای بیشتر رو شروع میکنن تا دو سال که شیر از اولویتش کم بشه. حالا شیر خشک سرد هست، شیر مادر گرم و... موضوع فرعی این تاپیک هست که ربطی ب مسئله غذا نداره. موفق باشی

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...