2777
2789
عنوان

باورم نمیشع منم به ارامش رسیدم

317 بازدید | 16 پست

بچه ها من وقتاییی ک بچه نداشنم نا ۱۲ میخوابیدم از وقتی بچه دار شدم دیگه خوابممم بهم ریخت خودتون بهتر میدونین هیچ در طول شب چن بار بیدار میشد دخترم  صبام ساعت ۸ دیگ به طور کامل بیدار میشد چ دوران خسته کننده ای بود الان دخترم ۱۰ ماهشه ساعت ۱۱ هستش هنوز بیدار نشده😁😁😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂منم تا ۱۰ خوابیدم اونم شوهرم بیدارم کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام اذیتا ولی چشم رو هم بزاری بچها انقد زود بزرگ میشن ... من تا یک‌سالگی کلافه شدم اصلا شبا نمیخوابید و باید تو بغل راش میبردم کمر و دستم فلج میشد باز تا سه  سالگی اصلا راه نمی‌رفت همش میگفت بغلم کن تپل هم بود پدرم در اومد ولی الان ۷ سالش شده خداروشکر همه کارای خودشو انجام میده 

وای دقیقا منم  بچم صبحا خیلی بد می‌خوابید منم دیگه زود بیدار میشدم ولی الان که نه ماهشه حداقل ت ...

اصلا خیلی خوبه من شوخرم نمیزاره بخوابم وگرنه دختزم خداروشکر ارومه و شبا تا دم صب میخوابه ساعت ۶ اینا برا شیر بلند مبشه بعدش میخوابه تا ۱۰ و نیم ۱۱