2777
2789
عنوان

بهترین پارک آبی تهران کدومه؟

151 بازدید | 9 پست

سلام

تهرانی ها یا اونایی ک تجربه دارن بهترین پارک آبی تهران کجاست؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

حس خوب زندگی نزدیکی میدون آرژانتین اگه قیمت براتون مهم نیست

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پرونده طلاقت تو دیوان شعبه چند بود? رای باز به نفعت شد؟

خیلی دیر دیدم  پست شما رو الان دوساله جدا شدم خدارو هزار مرتبه شکر

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
خیلی دیر دیدم  پست شما رو الان دوساله جدا شدم خدارو هزار مرتبه شکر

خداروشکر عزیزم که به آرامش رسیدی. عزیزم او دیوان عالی باز به نفعت شد؟ چقد طول کشید تا دیوان جواب بده؟

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
خداروشکر عزیزم که به آرامش رسیدی. عزیزم او دیوان عالی باز به نفعت شد؟ چقد طول کشید تا دیوان جواب بده ...

فک کنم ۶۰روز  بود اره همه ارا بنفعم شد

خداروشکر عزیزم که به آرامش رسیدی. عزیزم او دیوان عالی باز به نفعت شد؟ چقد طول کشید تا دیوان جواب بده ...

شما براتون مشکلی پیش اومده؟ 

شما براتون مشکلی پیش اومده؟ 

منم درخاست طلاق دادم عزیزم رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد الان شوهرم اعتراض زده به دیوان ۳ ماهه هنوز جواب ندادن خیلی میترسم اونجا تایید نشه😔

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
منم درخاست طلاق دادم عزیزم رای دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد الان شوهرم اعتراض زده به دیوان ۳ ما ...

تایید میشه صد در صد  خیالت راحت برو تو سامانه ثنا پیگیری کن شاید جوابش اومده باشه دیر شده سه ماه زیاده ایشالا دیگه رها میشی و آرام میشب