یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من نمیبرم فقط اومدم بگم دخترم چهارسالشه حرف ر رو نمیگه میگه یه باید برم گفتار درمانی؟ مثلارفت رو ...
خیلی ها رو دیدم ر رو نمیگن نمیدونم جریان چیه والا تو خانواده ما سه تا بچه ۴_۵_۶ ساله ر رو نمیگن .
میگن ی.
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
درمانگر ام نگران نباشید ، در بیشتر موارد مشکلات گفتاری ، آواسازی و یا تبلی اجزای دهان و کام ب ...
پسرمن دوسالوچهارماهشه ازیسالو نیم کامل حرف میزد مث منو شما.اما ماه قبل از پلها خورد زمین ترسید بعد اون بعضی کلمات رو اولش رو زیاد تکرار میکنه مثلا آاااا ابجی مانلی.منظورش خاهرشه ابجی مانلی.باید ببرمش دکتر؟
تعداد کلماتی که میگه خیلی کمه با توجه به سنش فلش کارهای خیلی خوبی هست تو گوگل بزن بخر باهاش تمرین کن جلسات گفتار و تا کامل شدن دایره لغاتش و جمله هاش ببر