2777
2789

سلام دوستان پسرم سه سال و چهارماهشه میبرم گفتاردرمان فقط سه چهارنا کلمه میگه و اواسازی میکنه در همین حد خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره لطفا بگین

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دوستان کسی تجربه ای نداره؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانگر ام  نگران نباشید ، در بیشتر موارد مشکلات گفتاری ، آواسازی و یا تبلی اجزای دهان و کام ب ...

ببخشید میشه سوال منو هم جواب بدین

دخترم حرف ر رو یع میگه

چهارسالشه

ببرمش برا درمان؟

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.

یه کاربری گفتار درمانه اینجا

من ازشون برای فامیلمون پرسیدم

گفتن تا ۷ سالگی جای نگرانی نیس

اما پیگیری خوبه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

دختر منم هم سن بچه شماست 

کامل حرف نمیرنه ولی خیلی کلمه میگه و جملات کوتاه

به من پیشنهاد دادن بزارمش مهد 

این هفته میخوام ثبت نامش کنم

به نظرم کنارش مهدم بزارش 

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
من نمیبرم فقط اومدم بگم دخترم چهارسالشه حرف ر رو نمیگه میگه یه باید برم گفتار درمانی؟ مثلارفت رو ...

خیلی ها رو دیدم ر رو نمیگن نمی‌دونم جریان چیه والا تو خانواده ما سه تا بچه ۴_۵_۶ ساله ر رو نمیگن . 

میگن ی.

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
درمانگر ام  نگران نباشید ، در بیشتر موارد مشکلات گفتاری ، آواسازی و یا تبلی اجزای دهان و کام ب ...

پسرمن دوسالو‌چهارماهشه ازیسالو نیم کامل حرف میزد مث منو شما.اما ماه قبل از پلها خورد زمین ترسید بعد اون بعضی کلمات رو اولش رو زیاد تکرار میکنه مثلا آاااا  ابجی مانلی.منظورش خاهرشه ابجی مانلی.باید ببرمش دکتر؟

پسرمن دوسالو‌چهارماهشه ازیسالو نیم کامل حرف میزد مث منو شما.اما ماه قبل از پلها خورد زمین ترسید بعد ...

دختر منم توی اسنسور گیر کرد سه سالش بود لکنت گرفت

یک ماه طول کشید تا خوب بشه