2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیلویی نمیدونم اما من دو کیلونیم فول مغز اناناس گردو و موزو دادم پونصدو پونزده فقط موادمو حساب کردم با دستمزد .کیلویی حساب نکردم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
تولد دخترمه نمیدونم جشن بزرگ بگیرم یا نه فقط خودمون باشیم حشن بزرگ در حد ۲۵ نفر

آذر ماه تولد پسرم بود، تولد گرفتیم براش هزینه هاش خیلی خیلی بیشتر از اونکه حساب کرده بودیم شد 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
تولد دخترمه نمیدونم جشن بزرگ بگیرم یا نه فقط خودمون باشیم حشن بزرگ در حد ۲۵ نفر

من ماه پیش گرفتم همین تعداد چندمیلیون خرجم شد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
جدی؟؟؟؟ همون از مخارجش میترسم تازه شامم میمونن مهمونام

اگه تا حالا نولد نگرفتی براش بگیر ولی خب من سر اون تولد خیلی استرس کشیدم و حرص خوردم اگه میدادم یه تیکه طلا براش میگرفتم الان 3 برابر بود

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
چیا سرو کردی عزیزم

کیکو که خودم پختم 

برای عصرونه ساندویج الویه دادم با نوشابه

با چیپسو پفکو ژله و بیسکوییت پاپسکیکو

گوجه سبزو خیارو پرتقالو شربتو اینجور چیزا

فقط چسپیو پفکش یکو شیشصد شد

بادکنک اراییشم خودم انجام دادم

ممنون. مبارک باشه🌷

ممنون😘😘