2777
2789

خودم:یه روز صبح از خواب بیدار شدم طبق عادتم پسرمو ک یک سالشه چک کردم بعد یه نگاه به ساعت انداختم ک ۵و۱۰دقه بود و بعد به همسر عزیزم نگاه کردم که تو جاش خواب بود بعد خوابیدم یهو یادم افتاد ساعت ۵ همسرم باید بره سر کار گفتم اخ اخ خواب مونده پاشدم بیدارش کنم ک بره دیدم تو جاش نیست😱😧😥 بعدم ک اومد گف من امروز زودتر از همیشه رفتم سر کار نترسیدی که؟😥صد بار تعریف کردم اینو شد بار صدو یکم😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اطرافیان شنیده بودم یک نفر آب جوش میریزه تو حیاط خونش مث اینکه قبیله ار جن ها اونجا بودن یکیشون میمیره اون جن ها خونه رو به مدت طولانی سنگ باران میکنن

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 

یه شب یه هیولا تو اتاق مامان‌بزرگم خواب بودم اومده بود وحشتنااااک بود به مووووللااااااااااآاااااااااااا 

پنجه تیززززز بزرگگگگگ دوتاسرررررر 

باهزار سلام و صلوواااات رفتم چراغونی روشن کردم 

چشمت روز بد نبینه  

دیدم چوب لباسیه کلی لباس و شلوار و کوفت بهش اویزونه  

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
😂😂😂🤦🏻اتفاق نادر 

ببین خالم از شوهرش جدا شده شوهرش دوباره ازدواج کرده 

این زن دوم مذهبی هست و خاله من نه خیلی به خودش میرسه و آزاده 

فکر کن قرارع چه بلایی سرم بیاد 

اما منو پسرخالم عاشق هم بودیم از بچگی 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد