2777
2789

سلام خسته نباشید 

من مهریه رو بخوان بزارم اجرا با وکیل البته 

معمولا چقد هست دستمزد وکیل ؟

دوم اینکه من حق طلاق دارم ،،، گفتن باید ۴۵ روز از ثبت سیستم بگذره .خب بعدش چی میشه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

ی سوال دیگه اینکه 

اگه ی خونه رو وکالت بلاعزل داشته باشیم برای خرید فروش انتقال ،،، بعد اون شخص ( که وکالت داده به ما) ، می‌تونه بره سند رو به ی نفر دیگه انتقال بده ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خسته نباشید  من مهریه رو بخوان بزارم اجرا با وکیل البته  معمولا چقد هست دستمزد وکیل ...

سلام برشما،بستگی دارد ازکدام شهرباشید معمولا درشهرهای کوچک حق الوکاله کمتراست،بعد از ثبت شما به مشاور ارجاع داده میشوید

💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
بعد از فوت خانم کارمند حقوق و اموالش به همسرش میرسه؟ میتونه وصیت کنه به همسرش چیزی نرسه؟

بعد ازفوت خانم،اگرهمسرش بالای ۶۰باشد بله،نیزاگربچه داشته باشد مثلا دخترش متاهل نباشد به وی نیز میرسد،خیر...محرومیت از ارث امکانپذیر نیست

به پدری که شیشه مصرف میکرده احتمالا الانم مصرف میکنه حضانت فرزند میدن یا نه؟ پسر بچه نه ساله میتونه ...

پسر در۱۵ سالگی میتواند انتخاب کند.مطالبق ماده ۱۰۳۷ ق.م اگر اعتیاد پدر به فرزند اسیب برساند و در دادگاه محرز شود حضانت ازوی سلب میشود

پسر در۱۵ سالگی میتواند انتخاب کند.مطالبق ماده ۱۰۳۷ ق.م اگر اعتیاد پدر به فرزند اسیب برساند و در دادگ ...

چطوری میشه اینو ثابت کرد که آسیب میزنه؟.طرف به شدت بد دهنه بد اخلاقه فقط فحش میده 

چطوری میشه اینو ثابت کرد که آسیب میزنه؟.طرف به شدت بد دهنه بد اخلاقه فقط فحش میده 

عرض میکنم....ایا شما دادخواست سلب حضانت داده اید؟درچه مرحله ای هستید

عرض میکنم....ایا شما دادخواست سلب حضانت داده اید؟درچه مرحله ای هستید

عزیزم فعلا هیچ اقدامی نکردم اما احتمالا اقدام کنم .فقط میخام ببینم میتونم پسرامو با خودم ببرم یا نه

شوهرم قبلا کمپ رفته اما باز به احتمال زیاد مصرف میکنه

عزیزم فعلا هیچ اقدامی نکردم اما احتمالا اقدام کنم .فقط میخام ببینم میتونم پسرامو با خودم ببرم یا نه ...

یکی ازموارد سلب حضانت اعتیاد است اما شما به صرف این که احتمال بدهید که وی مجددا اعتباد دارد ،ایشان به پزشک قانونی ارجاع داده میشوند وممکن است اعتیاد رد و سلب حضانت هم رد شود،اما اگررد نشود اعتیاد درکنار عدم رعایت شئونات اخلاقی و کتک و...میتواند ازایظان سلب حضانت شود،شما قبل ازاقدام به ثبت دادخواست ،حتما لایحه توسط وکیل تنظیم شودتا قوی و ثمربخش باشد بنده نیز میتوانم کمکتان نمایم