2777
2789

خودم وقت ازدواج ۱۵ سالم بود خر بودم 

الان دارم میفهمم چقدر حماقت کردم قشنگ گند زده تررر زده ب زندگیم

ببخشید بی ادب حرف زدم خیلی فشار رومه

الان دخترم ۱۳ ۱۴ سالش شده از دست این روانی استرسی شده 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

چطور بعضیا شوهرای خوب میکنن انقدر بادی و انسان و یاشخصیت 

برا من ی گاوه گااو 

البته گاو بد بخت کجاش مثل اینه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی کار میکنه مثلا

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
چطور بعضیا شوهرای خوب میکنن انقدر بادی و انسان و یاشخصیت  برا من ی گاوه گااو  البته گاو ...

برا منم همینه البته بلانسب گاو ببخشیدا ولی اینا از گاوم گاوترن

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
چی شده عزیزم بگو سبک شی

خیلی عوضیه روانیه

ی کار کنه بیای بهش با لحن کاملا خونسرد و عادی بگی کارت درست نیست باز میل خودته ولی نکنی بهتره .خدا شاهده ب جایی میرسه ک نمیدونید 

احساس میکنم بیماری روانی دلره.

هیچ انتقادی نباید بکنی مسگه من تز امام پیغمبرم بهترم ...استغفرالله

واسه همینه میگن زود ازدواج‌نکنید. شرایطشو نداری با دخترت جدا زندگی کنی؟؟؟

اصلاااا اصلااا💔دوتا بچه دارم 

خیلی عوضیه روانیه ی کار کنه بیای بهش با لحن کاملا خونسرد و عادی بگی کارت درست نیست باز میل خودته ول ...

اوه انتقادپذیر نیست

خدا صبرتون بده

آنکس که نداند و نداند که نداند

در جهل مرکب ابدالدهر بماند

اشتباه دیگه  اشتباهه خانواده‌ها ازدواج تو سن کم

نمیدونم چرا مادرم این کارو کرد خودمم مایل بودم ولی خب عقل ی بچه ۱۵ ساله چیه اخه 

از ۱۵ سالگی افتادم تو لجن