2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک بزنم وقتشه یا نه؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 102 پست
بهتره پشت سرتو نگاه نکنی

😐😂😂

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقتم افرا😂کاش همه مث منو تو عاشق ترسیدن و ش.اش.یدن به خود بودن😂😂😂ولی چ کنیم ک همه بزدلن😂😂😂

😂😂قرار شد همو تگ کنیم 

فدات عزیزم 😂

والا

من دیگه قسمت ترس مغزم خراب شده 

دست به دامن تاپیک ترسناکم مغزمو احیا کنم👀🫂😂

🤍Devils' Angel🤍

😈😈☠️👻👻👻

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

اسی گرفتی مارو.بزن دیگه.الان یه سایه از جلوی اتاقم رد شد.سریع باش

🤣🤣🤣🤣🤣

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

بزارید پتومو بردارم بکشم سرم بعد🤣

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️