2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تحلیلتون خوب هست و برای ترید قطعا فارکس

به چند دلیل. 

بازار فارکس به جز ریسک صرافی برای ایرانی ها ریسک دیگری نداره. 

فارکس هزاران برابر ارز دیجیتال گردش مالیش هست. 

ارز دیجیتال هنوز به اون محبوبیت نرسیده که ریسک فری باشه. ولی سرمایه گذاری بلند مدت توش میتونه خوب باشه. 

فارکس تحلیل پذیری تکنیکالش بالاتر هست. 

بازارهایی مثل بورس و ارز دیجیتال بازارهای ریسکی هستن به دلیل احتمال افت شدید قیمت سهام یا ارز. اما فارکس چنین چیزی نیست و صد البته با مدیریت سرمایه در هر دو میتونید سود کنید. 

کاربر مرد هستم 🌹
من خیلی خرید و فروش کردم و الان هم مقداری دارم ولی تحلیل اینا بلد نیستم 

خسته نباشید.‌😅

برای ارز دیجیتال باید بیشتر تحلیل فاندامنتال بلد باشید. یعنی بفهمید که این ارز در چه حوزه ای هست و به چه دردی میخوره و آیا ارزنده هست یا نه و بر این اساس سرمایتون رو روش پخش کنید و این حوزه برای سرمایه گذاری مناسب تر هست. 

ولی بازار فارکس برای ترید خوب هست و نه سرمایه گذاری. 

کاربر مرد هستم 🌹
خودتون تخصصی ارز دیجیتال کار نکردین تا حالا؟

همه بازار های مالی دارای ریسک هستند حتی بعد از آموزش هم بازم ضرر میکنید ولی مدیریت شده

ارز های دیجیتال پشتوانه مالی ندارن و بسیار پر نواسان هستند مثلا ترامپ و ایلان ماسک و مدیر عامل ماکروسافت و...یه توییت میزنن به نفع شرکتشون ارز های دیجیتال پامپ و دامپ میشن

ولی فارکس معتبرترین بازار مالی جهان هست و پشتوانش ارزش پول کشور هاست واگه خوب تحلیل کنید و تمرین بسیار کنید برای درآمد زایی بهتره هرچند یه قانون نانوشته در بازار های مالی حاکمه تمام سرمایت رو در یه جا نذار

باید سرمایه رو بین بازار ها پخش کنی فارکس و ارز های دیجتال و خرید ملک و طلا و... برای اینکه اگه یه بخشی از سرمایت دود شد از جاهای دیگه بتونی جبران کنی

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم
به نظرم برو یه صرافی به درد بخور باز کن ارزهای معروف و آینده دار رو هر کدوم ۱۰۰دلار بخر بزار کنار تا ...

چجوری میشه صرافی باز کرد؟

چیکار باید کرد؟ علمشو باید داشته باشم.ببینم میشه از پسش بر اومد یا نه.