2777
2789
عنوان

وقتی بودی ،تو راکسی یادش نبود..

105 بازدید | 12 پست

حالاکه نیستی،جای خالیت چقد حس میشه 

دیکه خسته شدیم از اشک ریختن،از غصه خوردن،نه روزمون روزِ نه شبمون شبه😔 ثانیه هارو به هوای یه خبر از خوب شدنت میگذرونیم..دارم دق میکنم یه ماه پیش رو به رو نشسته بودی و از غصه هات میگفتی دوس داشتی واسه یه لحظه اطرافیانت بهت توجه کنن ،بهت سر بزنن،،دردتو بفهمن ،،خواسته هاتو بشنون ولی گفتن ما گرفتاریم خونه وزندگی داریم ،،، دردت به همه گفتی ولی هیچکس نخواس گوش بده وکمکت کنه،،دلت یه پول ناقابل هس ولی همه گفتن نداریم بهت بدیم ماحتی پول کرایه ماشینمون نداریم ولی الان میلیاردمیلیاردخرجت میکنن بلکه برگردی و از این عذاب وجدان رها بشن الان هیچکس گرفتار نیس همه خونه و زندگیشون  یه ماهه ول کردن درب بیمارستان نشستن بلکه یه خبری بشنون ،همه میگن بزار علی برگرده قول میدیم براش کار درست حسابی راه بندازیم،،بریم دکترمعالجش کنیم،بزار برگرده هرچی میخواد به پاش میزاریم ولی علی کاش بیدار شی بهشون بگی که خیلی زود دیر شد ،دیر رسیدن

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علی الان یه ماهه رفتی تو کما روز به روز هم حالت بدتر میشه ،،همه دارن برات پر پر میزنن نیستی ببینی حیف چقد دوس داشتی همه بهت توجه کنن ولی نکردن الان که نیستی همه دارن خودشون جر میدن برات ،،،،،مادرت امان از مادرت یه ماهه اشکش بند نیومد بخاطر دل مادرت بیدار شو😔

علی تک فرزند۲۵ساله لطفا براش دعا کنید پیش ما برگرده بخاطر دل مادرش 

بنده خدا جاریت 

اخ از دلش داره دیونه میشه... مادر پسر جون جونی بودن براهم میمردن اینقد باهم رفیقن  هیچوقت جدا نشدن الان یه ماهه جدا شدن مادره حالش زاره

پسر جاریمه،،دلمون خون کرده یه ماهه رفته کما... یهو و بی دلیل ،،داش با مامانش صحبت و شوخی میکرد یهو چ ...

ای وای من 😔😔😔

خیلی ناراحت شدم بخدا 

خدا شفابد‌ه

من براش دعا میکنم و صلوات میفرستم 

سلام،،بلاخره علی جان بعد یک سال زجر و اذیت امشب از پیش ما رفتی،،سلام مارو به خدا برسون بگو دمت گرم با این دنیای بی معرفتت که به هیچکی وفا نکرد،یا شاید دنیا بی معرفت نیس این آدماس که بی معرفتن ،،مهم اینه بهش بگی چرخ دنیات واسم نچرخید، خدایی کن و اخرت خوبی نصیب ما کن ،،،،یارِ ماآرام خوابید🖤