2777
2789

من خیلی از فامیلای شوهرمو به مناسبتای مختلف دعوت کردم 

مادر شوهرم خواهر شوهرم ك همیشه تو همه مهمونیا بودن 

اما هیچوقت یادم نمیاد ك منو دعوت کنن تو کل مهمونیاشون 

🥴🥴🥴 خانواده شوهرم یه غذای محلی دارن ك من نمیتونم درستش کنم 

و شوهرم خیلی اون غذارو دوست داره  

همیشه دورهمن‌ حداقل ماهی یك بار اون غذارو درست میکنن 

حتی یك بارم نشده به شوهرم بگن بیا 

خب اونم جز همون خانوادس 🤦🏻‍♀️ 

مادر شوهرم هیچ وقت اصلا اصلا منو دعوت نکرده 

چند وقت یه بار خودم میرم 

ك گشنه بر میگردم برا نهار شام نمیرم اما بوده بعضی وقتا مجبور شدم بمونم یا شوهرم کار داشته رفته  

من توقع بیجا دارم یا واقعا حق دارم؟!🤦🏻‍♀️ 

آخه زورم میاد من همیشه میزبان باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم حق داری 

اونا پر رو هستن ،منم خیلی دعوتشون میکردم،یه خواهر شوهر دارم اگ بفهمه یکی از فامیلاش دارن میان خونم اونم با بچش خودشه ول میکنه اینجا ولی نشده حتی یک بار وقتی خودش مهمون داره منم دعوت کنه منم دیدم اینجوریه خودم خودمو خونشون دعوت میکنم مثلا میگم بچم دلش تنگ شده فردا ظهر میام خونتون،خونه مادر شوهرتم رفتی دیدی غذا نمیزاره خودت پاشو بزار،اگرم دور همی داشتن خودتونو دعوت کن عزیزم اینجوری اونا میسوزن 

خب وقتی اونا دعوت نمیکنن تو چرا دعوتشون میکنی

تازه دارم متوجه میشم 

قبلا داغ بودم 😂😂😂 

و یه مدته اصلا دعوتشون نکردم 

کلا هیچکسو دعوت نکردم و ب شوهرم گفتم حوصله ندارم 

ولی واقعا در حسرت یه دعوتی موندم🥴🥴

تازه دارم متوجه میشم  قبلا داغ بودم 😂😂😂  و یه مدته اصلا دعوتشون نکردم  کلا هیچک ...

نگران نباش چند وقت دیگه سراغت گرفتن یا خواستن بیان خونه ات  بهونه بیار تو هم خواسته ات بگو 

بخند بگو ایندفعه نوبت شماست مارو دعوت کنین 

تو میتونی ❣️
من اصلا خبر دار نمیشم ك  بعد ها از خودشون میشنوم

مثلا ببین کیا رو دعوت میکنن بعد با یکیشون که سر به راه تره اوکی شو زنگ بزن اونم بهت میگه 

یا اینکه رک و راست بگو مهمونی اگ خانوادگیه پسرتونم جز همین خانوادس به شوهرتم بفهمون اگ میخان اینجوری باشن منم میشم مث خودشونو یجوری بکشون سمت خودت