2777
2789
عنوان

رمز دوم😐

61 بازدید | 6 پست

من یه بار برای کارتم رمز دوم فعال کردم و بعد یه ماه کم کم از حسابم کم شد تا تهش در اومد و کلا پیامام قطع شده بود.

فردا میخوام بانک دوباره راهش بندازم باید چیکار کنم و رمز پویا چیه😥

لطفا اگه میخواین مسخره کنین برین

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
رمز پویا برا خرید های اینترنتی هست . همراه بانک بزار روی گوشیت

فردا فقط برم بگم برام رمز دوم فعال کنن؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا فقط برم بگم برام رمز دوم فعال کنن؟

بگو همراه بانک می‌خوام 

میگه برو تو بازار دانلود کن .بعد همراه بانکه برات فعال می‌کنه همونجا تو بانک 

بعدش هم بگو که رمز پویا می‌خوام یا همون رمز دوم هم بگو برات فعال کنه 

مثلاً شما بخوای اسنپ و خرید شارژ از 780بخری فقط رمز دوم به کارت میاد 

ولی بخوای کارت به کارت کنی و موجودی بگیری و.. همراه بانک و رمز دوم باید داشته باشی هر دو 

بگو همراه بانک می‌خوام  میگه برو تو بازار دانلود کن .بعد همراه بانکه برات فعال می‌کنه همونجا ت ...

دیگه امکانش نیست بدزدن؟

همراه بانک دیگه همه صورت حسابت رو میتونی هر لحظه چک کنی  دیگه خودت مدیریت باید کنی

یه دنیا ممنون💛