2777
2789
عنوان

حسودی کردن شوهرم 😂🥰

4932 بازدید | 45 پست

با ما خونواده همسرم زندگی میکنیم 

مادر شوهرم دم عصری رفت قبرستون شوهرم هم عصری رفت سر کار هیچکی خونه نبود من داشتم چای میخورم یهو زنگ درو زدن برادر شوهرم بود خود برادر شوهرم زن هم داره اومد دید چای میخورم سه تا کیک در اورد از جیبش پیش چای گذاشت گفت یکی بزن خیلی خوشمزه بود کیکی ک آورد تو دهن آب میشد شکلاتی بود🥲😋 

یکیشو خودش خورد یکیش من سومی رو گفت خودت ببر بخور منم بردمش و ازش تشکر کردم و رفت 

حالا دیشب همسرم کمدو باز کرد گفت کی برات گرفت گفتم فلان داداشت اورد با چای خوردیم اینقدر خوشمزست وااای اینطوری میگفتم با خنده 😂 

بهش گفتم اینو خودت بخور گفت من اگه بخوام کیک بیارم خوشمزه ترشو میارم 💔😂 این چیه به این ک نمیگن کیک 

قشنگ حسودی تو چشاش می‌بارید بعد منو بوسید گفت لطفاً هروقت کیک خواستی به من بگو بهش گفتم من ک ازش کیک نخواستم خودش داد گفت هر چی بشه من میارم برات بهش گفتم چشم ☹️😂 

شما هم تا حالا پیش اومده الکی حسودی کنن😂💋😍

به سرزمین رویاهای محقق شده تان سر بزنید این جا بهشت خانوم های شیک پوش و خوش تیپه😍                                                              خاص بودن و متفاوت بودن را با ما تجربه کنید...پوشاک ستاره ارائه دهنده کیف ، کفش ، مانتو ، شومیز و لباس مجلسی                     ( https://eitaa.com/joinchat/3415605664C41c0e650b1https://eitaa.com/joinchat/3415605664C41c0e650b1 )
اگه میخوای تو مجالس بدرخشی حتما عضوشو 🧚‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش حسادت شوهرای ما در این حد بود💔

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

🤣🤣🤣🤣 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من فکر نمیکنم حسودی کرده، حسگدی نداره که

احساس کردم حس بدی بهش دست داده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️