2777
2789

وای خدا سه روزه متوجه شدم پسرکوچولوم موهاش شپش زده 

با شامپو مخصوص شستم با پودر لباسشویی شستم با جوشونده ی اسفندو آویشن وختمی هم شستم امروزم پنج ساعت سس مایونز زدم به سرش خیییلی کمتر شده ولی هنوز هست میخوام موهای قشنگشو امشب بزنم 😥😥

ولی موهای خودمو چیکار کنم همه این کارا رو برای خودمم کردم 

تجربه ای دارین که زود ازشرش خلاص بشم😭

میشه لطفا برا تاپیک آخرم گزارش بزنید عکسم مونده؟😭هرکی زد لطفا لایکم کنه صلوات براش بفرستم ببخشید اسی تاپیک حذف بسته بود اینجا گفتم🥲❤😭

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شامپو با شونه مخصوص شونه کردی؟ خودم همین کارو کن بعد لای موهاش بگرد تا میتونی با دست وردار  لباسا و سطوح و اسپری پرمترین بزن

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
بعد شامپو با شونه مخصوص شونه کردی؟ خودم همین کارو کن بعد لای موهاش بگرد تا میتونی با دست وردار   ...

للای موهاش نیست اصلا فقط روی ساقه ی مو هاش رشکاش هست 

موهای خودم رو چطوری بااون شونه شونه بزنم خیییلی پر و بلنده

بابا مگه عهد بوقه که این همه سختی به خودتون میدید

هر روز صد بار توی نی نی سایت تاپیک میزنن چه جوری از شر شپش خلاص شیم

به خدا این قطره کیمیا عالیه ، همونو از جای معتبر بخرید بزنید بی دردسر و با یک بار استفاده راحت میشید از شرشون و نیازی هم به پاکسازی محیط نیست 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ازین ش‌ونه های مخصوص بگیر موهای پسرتو تمیز کن یا اگه میتونی کچلش کن خودتو شوهرت وقت بذارین سرشو تمیز کنین شب زولن زیتون برن براش تاصبح رم‌نه بعد بشور 

موهای خودتم تمام دکلره کن از شرش خلاص میشی