2777
2789
الان یه تاپیک بزن بپرس کیا شاسی بلند دارن.همه میریزن میان..اینا همونایی هستن‌که با پراید مدل ۸۰ تراف ...

ووییی توروحت 😂😂😂😂دقیقا بگم در امدتون چطوره اصلا از وضع زندگیم افسرده میشم با دیدن اینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا به ۸تا میگی اضاف؟پس این ۲۰کیلوی من‌چی هست؟

خب من 8 کیلو کم کردم با رژیم و ورزش، 🥺 نصفش مونده الان 75 شدم میخام 68 اینا بشم اگه بتونم وضنم پایین نمیاد دیگه کم کم زحمت بکشی کم میشه منم 16 تایی اضاف داشتم الان خیلی بهتر شدم قدم 170

من الان مربی گرفتم‌گفت تا عید میشی ۷۰بدون برگشت

ای جونم انشالله ک موفق باشی 😍 عالیه من دکترم رفتم رژیم گرفتم ولی بیشتر کالری شماری کردم عالی بود ماه اول پنج تاماه دوم چهار تا کم کردم دوماهم رژیم نیستمولی اضاف نکردم خداروشکر  

من همرو امتحان‌کردم لاغر کردم دوباره برگشت گفتم‌اینار با ورزش کم‌کنم

ااها خب باید بعدشم رعایت کنی غذاتو من اشتهام کم شده مثه قبلنا شیرینی جات و نوشیدنی نمیخورم انگار معدم کپچیک شده دیگه رعایتمیکنم ک باز اشتها و میل به شیرینجاتم زیاد نشه اگه بیخیال بشی هر رژیم و ورزشین لاغر بشی برمیگرده

ااها خب باید بعدشم رعایت کنی غذاتو من اشتهام کم شده مثه قبلنا شیرینی جات و نوشیدنی نمیخورم انگار معد ...

دیگهدخسته شدم بخدا.

ببینم با کرزش چیکار میکنم.

من نمیتونم رعایت کنم..از دیروز کلی خوردم الان انقدر معدم بزرگ شده معلومه

دیگهدخسته شدم بخدا. ببینم با کرزش چیکار میکنم. من نمیتونم رعایت کنم..از دیروز کلی خوردم الان انقدر ...

الهی گلم انشالله ک به خاستت برسی راه سختیه ولی اراده کنی زود به خاستت میرسی منم قبلا هی ول میکردم رژیم و ورزش اینبار دوماه سر سخت وایسادم کم مم وزن کم کردم و برام موند زودو زیاد وزن کم کنی زودم برمیگرده تو این چند ساله تجربش کردم قبلا یه بار یه ماهه ده کیلو کم کردم ولی زود لرگشت 

سلام امروز دانه چیا گرفتم و خاکشیر .عطاری گفت باید باهم به اندازه ای ک مصرف داری قاطی کنی .. با اب ج ...

بله باید نیم ساعت قبل غذا مصرف بشه قبلش باید بزاری یکی دو ساات بمونه تو اب گرم یکم گلاب یا ابلیمو میتونی بریزی کمک میکنه به لاغری به گفته دکتر تغذیه