2777
2789
عنوان

به مادره زنه بگم بترسونمشون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 43 پست
نه مادرش اینا یه شهر دیگن

الان تاپیک قبلتو خوندم متوجه شدم شوهرش در دسترست هست. ببین به نظرم باید به شوهرش بگی هم اینکه این حق طبیعیه اون مرده و هم اینکه شوهرتم باید تقاص پس بده. وقتی بهت خیانت جنسی کرده دیگه نباید دلت واسش بسوزه باید ی کاری کنی واسش خاطره بشه و دیگه از این کارا نکنه. بذار ازت حساب ببرن که دیگه پاسونو کج نذارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید به نظرم الکی میگی وگرنه چرا انقدر خونسردی و به شوهر رنه نمیگی؟ من بودم شرررررررر به پا میکرد ...

خانماااای عزیز

تاپیک منم همه گفتم الکیدمیگیدچون داری اینجل حرف میزنی

ولی من اون بحظه هیچکی رو نداشتم بهش بگم 

بهم کفتن الکی میگی حتی کلی تگم کردن بعد بستن تاپیک جاهای دیگ چقد نفرین و فوش ک اره اگ الکی نیود انقد با جزییات حرف نمیزدی

لدمای مختلف با هم فرق میکنن یکی مثل شما میتونه شریعا ولکنش نشون بده یکی نه 

یکی خلاصه حرف میزنه یکی نه 

هرکی یطوریه

ببخشید به نظرم الکی میگی وگرنه چرا انقدر خونسردی و به شوهر رنه نمیگی؟ من بودم شرررررررر به پا میکرد ...

خونسرد نیستم هر روز خونمون جنگ و دعواست ولی باردارم الان برم به شوهرش بگم دعوا بیوفته شوهرم مجبوره یا منو ول کنه یه مدت فراری باشه یا بمونه چاقو کشی بشه بینشون کار بیخ پیدا کنه من خودمو نمیتونم جمع کنم انقدر که حالم بده هر روز به شوهرم نیاز دارم من فکر همه چیو کردم که نرفتم به شوهرش بگم اگه بچه وسط نبود اگه میخاستم جدا شم که خودم بلد بودم چجوری شر بندازم