2777
2789
عنوان

به مادره زنه بگم بترسونمشون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 43 پست
یه چی بگم که بترسه حتی وقتی دیگه نیاد سمت شوهرم هم باز بترسه از کارای من

بگو ایدز داری...😐

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلی نداره ب مادره دختره بگی این نشد واسه شوهرت یکی دیگه

نهم شوهرته ک ذاتش خرابه تو ک نمیتوتی مدام دنبال زن و مادر بقیه باشی با شوهرت حرف بزن

اونا ک این کارو میکنن سرو گوششون پره و اهمیتی واسشون نداره

امروز که شوهرم خونس فردا صبح میخوام زنگ بزنم چی بگم بنظرتون قصدم فقط ترسوندنه زنس میخام فکر کنه دارم ...

اینطوری نه 

سجوزی حزف بزن انگار دستت اژ عالم پره 

بهش بگو اسکیرین و اینا دارم 

اگ باهم حصوری رفتن جایی بگو عکسو فیلم دارم 

دارم میرم دادگاه شکایت کنم 

و ازینچیزا 

از ابرو نترسون 

از چیزا گنده تر بترسون 

هم ابرو هم دادگاه 

به نظرم اون زنه هم بدبخته که گول همسر شما رو خورده

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بنظرتون راهی هست شماره پدرشو گیر بیارم ؟ پدر وحشتش بیشتره مادر ممکنه بین خودشون حلو فصل کنن

اگه ادرسشو داری که برو دم خونش منتظر باش تا پدره رو ببینی اگه نداری هم زنگ بزن به مادره باهاش قرار بذار بگو باید راجب دخترتون باهاشون صحبت کنم اگه مشکل حل شد که هیچی اگه نه آبروریزی میکنم تا مادره بترسه و فرارو قبول کنه بعد اگه آدرس خونه داد که حله اگه بیرون قرار گذاشت برو بعد تعقیبش کن تا آدرس خونشونو پیدا کنی و بعد به باباش بگو

اینطوری نه  سجوزی حزف بزن انگار دستت اژ عالم پره  بهش بگو اسکیرین و اینا دارم  اگ ...

اخه یه طرف اسن ماجرا همسرش هم هست. اون چرا این جوری در بره .فقط زنه ضربه ببینه ؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه ها من حاله شوهرمو گرفتم هر روز به گوه خوردن میوفته اما برام زور داره این الان در ارامش داره زندگی میکنه چون دوست خانوادگیمون بود همسایه بود بمن میگفت عین خاهرمی اگه غریبه بود به درک برام مهم نبود من میخام حالشو بگیرم تو دلش بهم نخنده