سلام بچه ها من قبلا تاپیک زدم به شوهرش بگم یا نه؟در مورد خانمی بود که با شوهرم رابطه داشت یه سری گفتید بگو یه سری گفتید نگو منم راستش نرفتم بگم ولی شماره مادره زنه تو تماس های شوهرم بود یبار مثل اینکه شارژش تموم میشه با شماره مادرش زنگ میزنه حالا بنظرتون به مادرش زنگ بزنم یه جوری که بترسه دخترشم حالش گرفته شه ؟؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به نظرم اون زنه هم بدبخته که گول همسر شما رو خورده
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بنظرتون راهی هست شماره پدرشو گیر بیارم ؟ پدر وحشتش بیشتره مادر ممکنه بین خودشون حلو فصل کنن
اگه ادرسشو داری که برو دم خونش منتظر باش تا پدره رو ببینی اگه نداری هم زنگ بزن به مادره باهاش قرار بذار بگو باید راجب دخترتون باهاشون صحبت کنم اگه مشکل حل شد که هیچی اگه نه آبروریزی میکنم تا مادره بترسه و فرارو قبول کنه بعد اگه آدرس خونه داد که حله اگه بیرون قرار گذاشت برو بعد تعقیبش کن تا آدرس خونشونو پیدا کنی و بعد به باباش بگو
اینطوری نه سجوزی حزف بزن انگار دستت اژ عالم پره بهش بگو اسکیرین و اینا دارم اگ ...
اخه یه طرف اسن ماجرا همسرش هم هست. اون چرا این جوری در بره .فقط زنه ضربه ببینه ؟
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بچه ها من حاله شوهرمو گرفتم هر روز به گوه خوردن میوفته اما برام زور داره این الان در ارامش داره زندگی میکنه چون دوست خانوادگیمون بود همسایه بود بمن میگفت عین خاهرمی اگه غریبه بود به درک برام مهم نبود من میخام حالشو بگیرم تو دلش بهم نخنده