سلااااممم خانوما بالاخره بعد از این همه تاپیک مادرشوهر خواهرشوهر پدر شوهر و الا ماشالله گفتم یه تاپیک آموزنده هم بزنم و از تجریباتم بگم بهتون . قبل اینکه شروع کنم بگم بهتون ک بعد از استفاده از هر ماسکی ک گفتم حتما حتما باید آبرسان بزنید و اینکه تو افتاب هم ک میرید حتما حتما ضد افتاب بزنید چون وقتی این ماسکارو میزنید صورتتون سفید میشه و میرید تو آفتاب باز سیاه میشه
فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
عزیزم من پنج روز ترتنوئین زدم پوستم یکمی روشن شد ولی دیگه نزدم ترسبدم لک بیارم
🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄
یه سیب زمینی متوسط رو رنده کنید و ۲۰ دقیقه بزارید رو پوستتون بمونه بعد بشورید .
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
دو قاشق غذا خوری عسل رو با دوتا قرص آسپیرین مخصوط کنین و بزنید به صورتتون . عسل فوق العاده عالیه برای جوش مخصوصا وقتی با قرص آسپیرین باشه .دوبار در هفته تکرار کنی تا جایی ک جوشا خوب بشن خودم ک خیلی راضی بودم البته میتونید خود عسل هم بزنید بدون قرص .
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مخلوط کنید و بزارید ۲۰ الی ۳۰ بمونه بعد بشورید بعدم ابرسان بزنین
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زغال رو میتونید پودر کنید و بمالید به دندوناتون و واقعا عالیه
میتونید با خمیر دندون هم مخلوطش کنید
1
5
10
15
20
25
30
35
40