2777
2789
عنوان

مادرشوهرهای شما هم؟

262 بازدید | 11 پست

آقا جزئیات زیاده نمیتونم بگم.

مادر شوهر من آدمی هست که اگه منو دوست داشته باشه کاملا بخاطر پسرشه  چون شدیداااا به پسرش وابسته س....

و اینکه ایشون آدم روزهایی خوب هستند ینی تا خوبم تا احترام میذارم تا مهربونم عالیهههه اخلاقش....

اما هیچ وقت باهام دوست نبوده و مث مادر نبوده برام...

مثلا از من ناراحت بشه نمیاد بهم بگه تا حلش کنیم.

یا مثلا یکم بد بشم یا کوتاهی داشته باشم یا هرچی، تیکه میندازه ....

تا حالا بغلم نکرده(شاید یکی دوبار) و حس مادری بهم نداده.....

من خودم آدم مغروری هستم و اهل بغل کردن یا تماس جسمی نیستم(از نظر محبت کردن به کسی)....

اما ذاتم خوبه و تو روزهای بد عزیزانم کاری از دستم برمیاد میکنم و یا زبانااا باهاشون حرف میزنم(حالت غد دارم اما واقعا ذاتم خوبه).....

ناراحت نیستما ولی زورم میاد بچه ها.

هستید یه چیزم بگم؟

♡امام زمانم♡آرزوست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا اخلاقت مثل منه 

منم نادرشوهرن میگه مثل دخترمی این حرفا ولی الکی میگه من که باور ندارم مخصوصا جیزی شد که ازمن دفاع نکرد و حرفام قبول نداره انگار من دارم توطئه میکنم

من رابطم با مادرهمسرم بینهااااااایت عالیه . اما ایشون مادرهمسرمه نه مادر من . منم فقط عروسشم نه دخترش . شاید ایشونم منو به خاطر علاقه به پسرش دوس داره ، همونجور که من به واسطه ی همسرم با خانواده اش رفت و آمد دارم . قرار نیست چیزی بیشتر از این باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من رابطم با مادرهمسرم بینهااااااایت عالیه . اما ایشون مادرهمسرمه نه مادر من . منم فقط عروسشم نه دختر ...

من واقعا می‌پذیرم و خودمم این منطق رو دارم در کل....

ولی گاهی آدم چیز فراتری میخاد نمیدونم

♡امام زمانم♡آرزوست...
من واقعا می‌پذیرم و خودمم این منطق رو دارم در کل.... ولی گاهی آدم چیز فراتری میخاد نمیدونم

واقع گرا باش و توقعی از بقیه نداشته باش 

اینجوری خیلی راحتی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan