2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سرکه بشور

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

رنگ‌ بزار دو بار به فاصله سه روز منم دقیقا شرایط تو رو داشتم موهام بلند بود فقط رنگ چارشه خوب از ریشه بزار تا ساقش بزار قشنگ نیم ساعتی بمونه 

اما اول تا جایی که میتونی تخماشون دربیار از موهات

البته شستن که نه ...بعد اینکه از حموم اومدی سرکه بزن به موهات

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

ببین ی راهکار ساده بت میدم دوستم اینجوری از دسش راحت شد ینی خیلیییی دارو و اینا مصرف کرد همش الکی بو فقط گف شامپو نرم کننده فراوان میزدم ب موهام تو حمام و با شونه دم باریک شونه میزدم تا یکی دو هفته یروز در حمام کرده بود بعد میگف دیگ نابود شدن 

سرکه و شونه فلزی شپش یروز در میون

چون تخمارو هم در میاره

تو حمام هم هر روز با نرم کننده شونه کن

شامپو شپشم دوبار تو این یک ماه بزن

تضمینی خوب میشی

من موی یه شپشوی کثیف رو ک بزور میرفت حمام سرش پر تخم بود رو با این روش تمیز کردم مادرش خیلی شامپو زد نمیتونس🤢

البته شستن که نه ...بعد اینکه از حموم اومدی سرکه بزن به موهات

من ۳ سال میشم داشتم سرکه زدم گوگرد زدم با عر روز با کلی شامپو شستم دو سال طول کشید واقعا هیلی ب هم ریختم نمدونم چ کار کنم

سرکه و شونه فلزی شپش چون تخمارو هم در میاره تو حمام هم هر روز با نرم کننده شونه کن شامپو شپشم دوب ...

شونه پلاستیکیه اشکال داره؟

والا من تو موهام حتی شوره خم نداشتم ۲ ۳ بازم در هفته میرفتم حپوم نمد چرا اینجوری شد 

این روش چن روزه جواب میده

شونه پلاستیکیه اشکال داره؟ والا من تو موهام حتی شوره خم نداشتم ۲ ۳ بازم در هفته میرفتم حپوم نمد چرا ...

نه شونه فلزی بگیر قبلا ۱۰۰بود عالیه تخمارو در میاره

اونایی ک گفتم رو تو یه ماه انجام بده صددرصد جپا میگیری 

یکی دوبارم با اتو لباس اتو کن موهاتو