2777
2789
عنوان

سلام دوست جانان توتی هستم

130 بازدید | 10 پست
بچه ها دوباره طبق معمول یه گره ی جدیدی افتاده تو زندگیم نمیدونم چکارش کنم دیکه زدم به بی تفاوتی حتی نا ندارم براش اشک بریزم برام دعا کنید حل شه قبلا هر بار ازتون خواستم دعا کنید مشکلم حل شده مرسی مهربونا نتم بشدت ضعیفه نمیتونم بمونم اومدم بگم و برم😞فقط اکه این متنو خوندید دعا یادتون نره ممنون😰😢😭😭😭😭 شبتون بخیر❤
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام
توتی جون چند روز نبودی...خیلی نگرانت بودم..حدس میزدم شرایط خوبی نداری.
امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم
منم تو شرایطت بودم.. یادمه تو دلم گفتم دیگه باید باهاش کنار بیام
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
سلام سامیت جونم اره همه چی با هم گره خورده دیگه کنترلش ازم خارجه فقط خدا کمک کنه نگاهم به خداست😞
توتی من میدونم مشکلت اون همکلاسیته..... بهتره بیخیالش بشی عزیرم
هرموقعه حرفا وکارای مادرشوهر وخواهرشوهر اذیتتون کرد یاد حضرت فاطمه بیوفتیدکه چقددددر صبور و باگذشت بود....حرص اونارو ازهمسرتون درنیارید ..اون هیچ حقی درانتخاب نوع خانوادش نداشته ونداره....پس ازین ببعد خودخوری ممنوع...غیبت ممنوع چه تودلتون چه پیش کس دیگه....مطمعن باش هیچکس ازسنگ نیست....توهمیشه خوب باش...حتی اگرکسی آن لحظه خوبی تورانفهمد باگذشت زمان پی ب خوبی های تومیبرد...خداهم بالاسرشاهد..روزی فقط چندبار ذکر یافاطمه بگو ببین چطور ازدست هر کینه وکدورتی ارامش پیدامیکنی....
نه اهو جونم اون بع کنا ر مشکل این،روزام چیز دیگه ای هست...