معجزه_زندگی_زیاده مدیر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 عنوان رابطه تو زندگی مشترک چقد براتون مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 73 پست خانم ها و آقایون جواب بدید اونقدر براتون مهمه که اگر تامین نشید طلاق بگیرید؟ 1402/03/19 | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 وا😐 میشه بپرسم چرا میگف طلاقش بده هعی چی بگم 😔میگفت سبزه ست زشته ولی در اصل حسادت میکرد به محبت شوهرم نسبت ب من چقد ب خاطر رنگ پوستم تحقیر شدم
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 فقط بخاطررابطه جداشدی طلاق عاطفی گرفتیم با نفرت از هم جدا شدیم چون ننش همش میگفت طلاقش بده ازش بچه دار نشو
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 هعی چی بگم 😔 میگفت سبزه ست زشته ولی در اصل حسادت میکرد به محبت شوهرم نسبت ب من چقد ب ... چقد بدم میاد اونایی ک میگن سبزس زشته و...اونایی ک سفیدن خشگلن چکار کردن 😒😒😒 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
2merryjein عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4976 طلاق عاطفی گرفتیم با نفرت از هم جدا شدیم چون ننش همش میگفت طلاقش بده ازش بچه دار نشو پس خونوادشم دخالت میکردن ،من بااینکه خونه مادرشوهرم زندگی میکنم در طرف اونارو پشتش گنجموگذاشتم که رفت وآمدنکنیم بازم باباش برام فتنه درست میکنه 😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 چقد بدم میاد اونایی ک میگن سبزس زشته و... اونایی ک سفیدن خشگلن چکار کردن 😒😒😒 ملاک زیبایی رو رنگ پوست میدونند
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 پس خونوادشم دخالت میکردن ،من بااینکه خونه مادرشوهرم زندگی میکنم در طرف اونارو پشتش گنجموگذاشتم که رف ... مشکل روحی دارند
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 ملاک زیبایی رو رنگ پوست میدونند 😒😒😒چقد فکرشون اشتباس اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 ملاک زیبایی رو رنگ پوست میدونند از نظر من اخلاق رفتاره ک مهمه ن سفیدی سبزه زشت خشگل .. اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 😒😒😒چقد فکرشون اشتباس شوهرم عاشق رنگ پوستم بود
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 از نظر من اخلاق رفتاره ک مهمه ن سفیدی سبزه زشت خشگل .. اره عقلشون اندازه فندقه
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 شوهرم عاشق رنگ پوستم بود پ اونا چشون بود 😒 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9653 امان از حسااادت با عروس خودشون حسادت میکنن😒باید تورو مث دخترشون میدونستن اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
معجزه_زندگی_زیاده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 2191 با عروس خودشون حسادت میکنن😒باید تورو مث دخترشون میدونستن وقتی انسانیت نیست