hera613 مدیر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 536 عنوان موی بلند | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست بچه ها تقریبا چقدر طول می کشه تا موهایی که از ته زده شدن یعنی کوتاه کوتاه در حد چند میلی متر بلند شن به کمر برسن مثلا...با سرعت رشد خوب 1402/03/19 | 14:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 طول کشید دیگ واس من 🥲 حتما رشد موهات خوبه بدک نیست آره ولی خیلی میسوزم که مهرماه زدمشون اگه میموند الان به کمر میرسید هوف اه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 آخه مال من فقط چن میلیمتره الان فک کنم فقط ۵ سال طول بکشه تا سر شونم برسن😂 آره اون طول میکشه منظورم مصری تا کمر بود😂چرا کامل زدی موهاتو درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
hera613 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 536 بدک نیست آره ولی خیلی میسوزم که مهرماه زدمشون اگه میموند الان به کمر میرسید هوف اه منم دقیقا بابت همین حرص می خورم که چندین بار به محض اینکه یه ذره بلند میشدن باز کوتاهش می کردم الانم دوس دارم مدلشو باب سلیقمه ولی دلم تنوع میخواد و همزمان صبرم ندارم که بلند شه
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 منم دقیقا بابت همین حرص می خورم که چندین بار به محض اینکه یه ذره بلند میشدن باز کوتاهش می کردم ... من موهام یکم زیاده خودم وز و فره یکم که بلند میشه کلافه میشم میرم کوتاه میکنم بعد مثل چی پشیمون میشم😂😂 درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
hera613 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 536 آره اون طول میکشه منظورم مصری تا کمر بود😂 چرا کامل زدی موهاتو آخه اولش یه ذره کوتاهش کردم دیدم بهم میاد خوشم اومد از قیافم همشو زدم😭😂
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5519 آخه اولش یه ذره کوتاهش کردم دیدم بهم میاد خوشم اومد از قیافم همشو زدم😭😂 ای بابا ، نگران نباش تنوعه دیگه موعه زود بلند میشه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍