2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیاشون خوبن ولی اکثرا قدیمی ساختن

اگه بهش یه دست بکشی خوبه میتونی راحتتر پس انداز کنی خونه زندگی بهتر درست کنین

دوستم خونه اش سازمانیه میگه کوفت باشد مفت باشد  مفت نشسته با قسط یه خونه خوب خریده

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

چه شهری کدوم سازمان؟بدنیستن ما سازمانی هستیم ویلایی هست خیلی بهتر از کرایه کردن خونه هست مبلغ کمی از حقوق کم میکنن صاحبخونه هم نمیاد بالا سرت ولی قدیمی بود کابینت کم کمددیواری نداره گازکشی نیست

بعضیاشون خوبن ولی اکثرا قدیمی ساختن اگه بهش یه دست بکشی خوبه میتونی راحتتر پس انداز کنی خونه زندگی ...

دقیقا

خونه سازمانی وقتی خوبه که آدم به فکر خونه جدید هم بلشه و پس انداز کنه. اما اگه رفت خونه سازمانی و بیخیال شد، در نهایت که باید خونه رو تخلیه کنه، اونوقت برای پیدا کردن خونه حسابی اذیت میشن

اینم بگم گفت امنیت داریم نگهبان داریم

مدرسه نزدیکمونه نونوایی و مغازه هست نزدیکمون

محوطه شون یه فضای بزرگ داره برا دورهمی خودشون و بچه هاشون طوری که بیشتر وقتا بساط شامم همونجا راه میندازنن

اینکه من گفتم راضی بود سپاهی بود

ولی سازمان اب و نیرو هم دیدم راضی بودن ولی خب ساختمانشون خیلی قدیمیه مال زمان شاه

چه شهری کدوم سازمان؟بدنیستن ما سازمانی هستیم ویلایی هست خیلی بهتر از کرایه کردن خونه هست مبلغ کمی از ...

من اصفهانیم شاهین شهر میشه خونه هاش 

خونه ها مال وزارت دفاعه همسرم اصرار داره بریم اونجا موقت بمونیم بعد یه خونه خوب بگیریم ولی خب شنیدم خیلی قدیمیه 

خودش خونه رو دیده میگ بارسازیش میکنم تا حدودی ولی خب آخرش قدیمیه

دقیقا خونه سازمانی وقتی خوبه که آدم به فکر خونه جدید هم بلشه و پس انداز کنه. اما اگه رفت خونه سازما ...

درسته

دیگه بفکرن چون میدونن تا چند سالی هستن بعدش باید تخلیه کنن

دقیقا خونه سازمانی وقتی خوبه که آدم به فکر خونه جدید هم بلشه و پس انداز کنه. اما اگه رفت خونه سازما ...

اره نظر همسر منم همینه میخواد بعدش خونه بخرع خونه های کوچیک دوست نداره اما میگ سه چهار سال بیا خونه سازمانی زندگی کنیم ولی قدیمیهههه من ندیدم البتع ولی خودش ک دیدع بود می‌گفت قدیمیه اما تا حدودی بازسازیش میکنم

من اصفهانیم شاهین شهر میشه خونه هاش  خونه ها مال وزارت دفاعه همسرم اصرار داره بریم اونجا موقت ...

من ۱۰ سال اول زندگیمون خونه سازمانی بودم.تازه عروس رفتم،با دو تا بچه پا شدم.

فقط قبل اینکه برید به حساب خودشون ،خونه رو نونوار کنید،بعدا زیر بار نمیرن.

تو اون مدت خودتون پس انداز کنید و یه خونه بخرید.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷