2777
2789
عنوان

داستان ملکه و فرهان

734 بازدید | 10 پست

سلام خانوما. یه تاپیک بود استارترش داستان میذاشت. آخریش درباره ی فرهان و ملکه بود. ذخیره کرده بودم ولی تعطیل شده. کاربریش رو کسی نمیدونه؟ نصفه مونده همه ش ذهنم درگیرشه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعلیقش کردن منم میخواستم بخونم تا وسط هاش رفته بودم دو هفته ست تعلیق شد 

تعلیق نیستم بانو دستم اسیب دیده متاسفانه

یه سر به تاپیک اخرم بزن

اینم آیدی پیجمه اگه دوست داشتی بیا _novel_fanoos

تعلیق نیستم بانو دستم اسیب دیده متاسفانه یه سر به تاپیک اخرم بزن اینم آیدی پیجمه اگه دوست داشتی بی ...

عزیزم اون کاربری من مینوسم تو بخون تعلیق شد من تا صفحه ۸۰ اومده بودم الان باز از اول نوشتید تا این جاهارو خوندم تا اونجا که فرهان با ملکه خوب شده بود و ملکه فهمید خان با زن دوم فرهان عروسش رابطه داره 

عزیزم اون کاربری من مینوسم تو بخون تعلیق شد من تا صفحه ۸۰ اومده بودم الان باز از اول نوشتید تا این ج ...

واقعا؟ اصلا خبرنداشتم تعلیق شدم او کاربریم باید نگاه بندازم

عزیزم تو پیجم همینجاهاییم اگه میخوای بیا توپیجم